Yazıklar olsun! Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy katliama uğrayan Filistinlileri hedef aldı

Demokrat Parti Göç ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkanı Yardımcısı İlay Aksoy katıldığı bir canlı yayında Filistin ile ilgili söyledikleri nedeniyle büyük tepki aldı.

Yaptığı açıklamalarda İlay Aksoy, "Filistin gittiği her ülkede karışıklık yaratmıştır" dedi ve Türkiye'nin hata yaptığını öne sürdü.

İşte İlay Aksoy'un açıklamaları:

"Bir şeyi özellikle belirtmek isterim. Filistinliler çok ilginç bir millet. İsrail'in yaptığı gerçekten bir katliam ve bir soykırım onu ayrı tutuyorum. Okuduğum birçok makalede, 'İlerleyen 3 ay içerisinde yaklaşık 50 bin Filistinli çocuk doğacakmış. İsrail bu yüzden hastaneleri bombalıyor. Düşünebiliyor musunuz, geleecek Filistinliler öldürüyor. Hamas bu saldırıyı yapmasaydı bu çocuklar hayatta olacaktı. Bu kadar basit yani kimse kusura bakmasın.

Filistin gittiği her ülkede bir karışıklık yaratmıştır. Lübnan, Ürdün, Suriye, Mısır hepsinde oldu. Niye biz tarihten hiç ders almıyoruz? Niye biz ısrarla Türkiye'nin dokusuna hiç uymayan, Orta Doğu'nun dokusu Türkiye'ye yerleştirilmeye çalışyıor. Bugün alınan kararları 10 yıl sonra Türkiye çok ağır ödeyecek. Bu insanlar da öyle kitap okuyan insanlar da falan değil yani."

Yazıklar olsun! Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy katliama uğrayan Filistinlileri hedef aldı ile ilgili etiketler Gazze İsrail Filistin Demokrat Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.