Yazdan kalma havalar sona eriyor!

Ülkemizde bir süredir devam eden yazdan kalma güneşli havaların etkisi yavaş yavaş kaybediliyor. Bugünden itibaren hava sıcaklıkları adım adım düşüyor. Yarından itibaren kar yağışı yurdu etkisi altına alacak.

Tüm yurdu etkisi altına alacak olan soğuk hava dalgası adım adım geliyor. Bugünden itibaren yurdun batısından başlayarak bulutlanma artıyor, yarından itibaren yağmur geliyor. Yağmurla beraber gün be gün düşecek hava sıcaklıklarının adından kar yağışı bekleniyor. Son dakika verilerine göre kar yağışı için beklenen tarih ise 15 Ocak…

ŞEMSİYELERİNİZİ HAZIR TUTUN!

Beklenen ve bir türlü gelmeyen kar yağışı için Meteoroloji’nin işaret ettiği tarihler geliyor. Yarın başlayacak yağmurlar sonrası hafta sonu yağışlar kara dönüşecek. İstanbul’da kar yağışı için ise 15 Ocak Pazartesi günü ihtimallerin yüksek olduğu görülüyor. Bugünden itibaren şemsiyelerinizi hazır tutun.

hava-durumu-haberleri

GEÇEN SENE İLE BÜYÜK FARK…

Geçen sene ocak ayının ilk haftası İstanbul'da yoğun kar yağışı görüldü. Ulaşımda aksaklıklar yaşanırken kar yağışı ve soğuklar hayatı etkiledi. Büyükçekmece gölünde yer yer donmalar meydana geldi. Türkiye’nin tamamı beyaz örtüye bürünürken bazı bölgelerde kar kalınlığı rekorlara yaklaştı.

Yazdan kalma havalar sona eriyor! ile ilgili etiketler hava durumu İstanbul Ankara İzmir Trabzon kar Meteoroloji zaman yapmur
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.