Yaz Kuran kursları açılacak mı 2021? Diyanet'ten Yaz Kuran kurslarıyla ilgili son açıklama!

Yaz Kuran kursları açılacak mı sorusu 2021 yılı içerisinde Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlendi. Kuran kursu eğitimleri de koronavirüs tedbirleri kapsamında değerlendirildi. Online Kuran kursu eğitimi ve yüz yüze kuran kursu eğitimi için bu yaz tarih de belli oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı yaz kuran kursu eğitim tarihleri ve detaylar haberimizde.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Yaz Kuran kursları açılacak mı sorusu hakkında son açıklamayı yaptı. Yaz mevsiminde Kuran eğitimi alacak ve almak isteyen gençler, internet ve sosyal medyada yaz kuran kurslarının açılış tarihlerini açraştırmaya başladı. İşte tarihler ve Diyanet Yaz Kuran kursları açıklaması!

YAZ KURAN KURSLARI AÇILACAK MI?

2021 yılında Yaz Kuran kursları 5 Temmuz ve 20 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Yaz Kuran kurslarının başvuru tarihleri ise belirlendi. Buna göre yaz mevsiminde kuran kursuna gitmek isteyenler 21 Haziran ve 11 Temmuz arasında başvuru yapabilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce ‘2021 Yılı Yaz Kur’an Kursları Uygulama Esasları’ belirlendi. Buna göre bu yıl yaz Kur’an kurslarına ilişkin alınacak tedbirler ve hazırlıklara yönelik çalışma esasları 81 İlin Müftülüklerine gönderildi.

Yaz Kuran kursları açılacak mı 2021? Diyanet'ten Yaz Kuran kurslarıyla ilgili son açıklama! ile ilgili etiketler Diyanet İşleri Başkanlığı yaz kuran kursları açılacak mı diyanet yaz kuran kursları
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.