Yayın ihalesinde son durum ne? Saran Medya için kritik viraj...

Süper Lig'de yayın ihalesi süreci devan ediyor. Mevcut yayıncı kuruluş beIN Group ile Saran Medya'nın ihale için yarışında son durum belli oldu.

Süper Lig'de yayın ihalesi bu ay sonunda sonuca bağlanacak. Mevcut yayıncı kuruluş beIN Group'un da yer aldığı ihalede Saran Medya ile beIN Group arasında bir yarış söz konusu.

TFF, SARAN MEDYA'NIN TEKLİF YÜKSELTMESİNİ BEKLİYOR

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; TFF, Saran Medya’nın 142 milyon euroluk teklifini biraz daha yükseltmesini bekliyor. Hedef en başından beri olduğu gibi Kulüpler Birliği’nin ana isteği olan 150 milyon euro seviyesinde ihaleyi tamamlamak.

SARAN GROUP BU KEZ DAHA KARARLI

Yine Sabuncuoğlu'nun bildirdiği detaya göre, iki yıl önce yapılan yayın ihalesinde, Saran Medya ile TFF arasında yapılan toplantıya katılmayan Sadettin Saran, dün yapılan toplantıda Saran Medya ekibine başkanlık yaptı ve toplantıda fiilen yer aldı.

Yayın ihalesinde son durum ne? Saran Medya için kritik viraj... ile ilgili etiketler beIN Sports Sadettin Saran Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.