Yayın ihalesinde kimsenin beklemediği oldu! beIN ve Saran'ın tekliflerini kabul etmeyen TFF'den şok karar

Türkiye Futbol Federasyonu'nın önümüzdeki 3 sezonun Süper Lig ve 1. Lig için açtığı yayın ihalesinde ilginç bir gelişme oldu. beIN Group ve Saran Medya'nın katıldığı ihalede TFF herkesi şok eden bir karar verdi ve yayın ihalesini iptal etti. beIN ve Saran'ın yaptığı teklifin detayları da belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açılan Süper Lig ve 1. Lig yayın ihalesinde flaş bir gelişme yaşandı. Mevcut yayıncı beIN Group'un yanı sıra Saran Medya ve Kulüpler Birliği'nin yer aldığı yayın ihalesinde yapılan teklifler kabul görmedi.

TFF YAYIN İHALESİNİ İPTAL ETTİ

Bugün açıklanması beklenen yayıncı kuruluş ihalesi iptal edildi. Süreçle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu yazılı açıklama yapacak.

Federasyondan açıklama geldi!

Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada, "İhale için verilen teklif bedellerinin yetersiz bulunması dolayısıyla Yayın İhale Komisyonu'nca ihalenin iptali yönünde tavsiye kararı alınmıştır" ifadelerini kullandı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu, beIN'den yıllık 200 milyon dolar istedi ancak Katar firması bu teklifi kabul etmedi.

Federasyonun Saran Medya'dan ise 150 milyon euro istediği ancak bu teklifin de kabul görmediği aktarıldı.

İki firmadan istediği tutarı alamayan Türkiye Futbol Federasyonu'nun ihaleyi iptal ettiği bildirildi.

Yayın ihalesinde kimsenin beklemediği oldu! beIN ve Saran'ın tekliflerini kabul etmeyen TFF'den şok karar ile ilgili etiketler beIN Sports Sadettin Saran TFF Türkiye Futbol Federasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.