Yaya geçidindeki öğrencilere dehşeti yaşattılar!

Kocaeli’de bulunan Gebze Muallimköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin önünden araçla geçen 3 kişi lise öğrencileri ile tartıştı. Tartışma büyüyünce bıçakla öğrencileri yaralayan xanlılar olay yerinden kaçtı. Liseliler hastaneye kaldırılırken, kaçan şüpheliler gözaltına alındı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Muallimköy Mahallesi'nde otomobil ile Gebze Muallimköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin önünden geçen Ali Ş. (21), Hasan T. (18) ve Garip Can Ç. (18) isimli 3 şahıs, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan öğrencilerle tartışmaya başladı.

Yaya geçidindeki öğrencilere dehşeti yaşattılar!

ÖĞRENCİLERİ BIÇAKLA YARALADI

Tartışmanın daha da hararetlenmesi üzerine Ali Ş., yanında getirdiği bıçağı çıkararak Efe U.(17), Osman Ç.(17) ve Ümit K. (17) isimlerindeki 3 öğrenciyi yaraladı. Daha sonra diğer öğrencilerin araya girip kavgayı ayırmasının ardından şahıslar geldikleri otomobile binerek olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri yaralı öğrencilere ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa alınan öğrenciler, tedavi edilmek üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan öğrencilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Yaya geçidindeki öğrencilere dehşeti yaşattılar! - Resim : 2

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından çalışma başlatan jandarma ekipleri, 3 öğrenciyi yaralayan şahısları kısa sürede yakalayarak gözaltına altı. Şahısların Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

İHA

Yaya geçidindeki öğrencilere dehşeti yaşattılar! ile ilgili etiketler Kocaeli lise ogrencisi bıçaklı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.