Yavuz Sondaj Gemisi bir sonraki görevi için limana döndü

Gelen son dakika haberine göre; Yavuz Sondaj Gemisi, 24 Nisan tarihinde başladığı Selçuklu-1 kuyusundaki çalışmalarını tamamladı. Gemi, bir sonraki görevi için Taşucu Limanı'na döndü.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapılarak Yavuz Sondaj Gemisi'ne ait son detayları paylaştı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Yavuz Sondaj Gemisi, 24 Nisan'da Selçuklu-1 kuyusunda başladığı çalışmalarını tamamlayarak, bir sonraki görevine hazırlık, bakım ve ikmal işlemleri için Taşucu Limanı'na döndü. Liman'daki hazırlık faaliyetlerinin ardından, Yavuz yeni lokasyonda sondaj faaliyetine devam edecek."

Yavuz Sondaj Gemisi bir sonraki görevi için limana döndü

Yavuz Sondaj Gemisi bir sonraki görevi için limana döndü ile ilgili etiketler Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yavuz sondaj gemisi görev Selçuklu-1
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.