Yavuz Bingöl'ün annesi ve halk ozanı Şahsenem Bacı hayatını kaybetti

57 yaşındaki müzisyen Yavuz Bingöl geçtiğimiz Nisan ayında 79 yaşındaki annesi ve halk ozanı Şahsenem Bacı'nın solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığını duyurmuştu. Yavuz Bingöl'ün bir süredir Alzheimer ile mücadele annesinden acı haber geldi. İstanbul'da hastanede tedavisine devam edilen Şahsenem Bacı bu sabah hayatını kaybetti. Şahsenem Bacı'nın vefatı sanat camiasını yasa boğdu.

Türkiye'nin ilk halk ozanlarından ve aynı zamanda şarkıcı Yavuz Bingöl'ün annesi olan Şahsenem Bacı geçtiğimiz Nisan ayında solunum yetmezliği nedeniyle Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Bir süredir Alzheimer ile mücadele eden ve tedavi altındaki halk ozanı Şahsenem Bacı'dan bu sabah acı haber geldi. Binin üzerinde şiiri, 150'nin üzerinde türküsü bulunan 79 yaşındaki Şahsenem Bacı tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti.

Şahsenem Bacı'nın ölümü oğlu Yavuz Bingöl, sevenleri, yakınları ve sanat camiasını yasa boğdu. 


YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Şahsenem Bacı, yarın 15 Haziran Çarşamba saat 16.00'da İstanbul Karacaahmet Sultan Dergahı'nda düzenlenecek törenle Ayvalık'ta kızı Efsun Bingöl'ün yanına defnedilmek üzere uğurlanacak. 16 Haziran Perşembe günü ise öğle namazını müteakiben Ayvalık Küçükköy Mezarlığı’na defnedilecek.

Yavuz Bingöl'ün annesi ve halk ozanı Şahsenem Bacı hayatını kaybetti

 

 

Yavuz Bingöl'ün annesi ve halk ozanı Şahsenem Bacı hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Yavuz Bingöl Şahsenem Bacı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.