Yavuz Bingöl: Milletten yana tavır koyana yandaş denmez!

Sanatçı Yavuz Bingöl, 24 TV'de yayınlanan Arafta Sorular programına konuk oldu. Sanata ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Bingöl, Türkiye'nin dik duruşu sayesinde Suriye ve Irak gibi olmadığını kaydetti. 'Yandaş' eleştirilerine de yanıt veren Bingöl, "Milletten yana tavır koyana yandaş denmez" diye konuştu.

24 TV ekranlarında yayınlanan Arafta Sorular programının bu haftaki konuğu sanatçı Yavuz Bingöl oldu.

Esra Elönü'nün sorularını yanıtlayan Yavuz Bingöl, güncel siyasete ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'nin başaralılı bir politika yürüttüğüne vurgu yapan Bingöl, düşüncelerini paylaşmasının ardından sosyal medyada kendisi hakkında yazılıp çizilenleri de eleştirdi.

'ERDOĞAN LİDERLİĞİNDE IRAK VE SURİYE GİBİ OLMAKTAN KORUNDUK'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yürütülen başarılı politikalar sayesinde Türkiye'nin Irak ve Suriye gibi olmaktan korunduğunu ifade eden Bingöl'ün, "Ülkesinden yana tavır koyana yandaş denmez." sözleri de dikkat çekti.

Yavuz Bingöl: Milletten yana tavır koyana yandaş denmez!

Yavuz Bingöl'ün açıklamalarının tamamında şu ifadeler yer aldı:

“Eğer memleketin dik duruşu ve politikası böyle olmasaydı, Allah korusun biz de Suriye ya da Irak gibi olabilirdik. İç savaşla parçalanmış, bölünmüş olabilirdik.

Tabii bizim milletin başka bir yapısı da var. O yapı da çok sağlam olduğu için bizi kolay kolay bölüp parçalayamadılar. Çok denendi biliyorsun, bu oyunlar çok oynandı.

 

Yavuz Bingöl: Milletten yana tavır koyana yandaş denmez! - Resim : 2

"İYİYE İYİ DEMEZSEK KÖTÜ NASIL ORTAYA ÇIKACAK?"

Bir de içimizden FETÖ diye bir grup çıktı. Onların yaptıkları da az buz şeyler değil. Devletimizi suçladığımız birçok şeyi onların yaptığı çıkıyor. Mesela Roboski katliamını yapanlar şu anda cezaevinde.

Ülkesine, toprağına, milletinden yana tavır koyan insana yandaş demez. İyi yaptıkları bir şeye iyi demezsek, kötünün kötü olduğu nasıl ortaya çıkacak? Çok çabuk hayata küsen, hayatı terk eden bir insan değilim."

Yavuz Bingöl: Milletten yana tavır koyana yandaş denmez! ile ilgili etiketler Yavuz Bingöl 24 TV Esra Elönü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.