Yavuz Bingöl gönül almak için manavlarla buluştu!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda “Ben Manav Mehmet değilim, yani o konuyu çok iyi biliyorum yıllardır bu camianın içindeyim. Bu örneği de herhangi bir küçümseme veya aşağılama için söylemiyorum" açıklamasıyla dikkatlerin ilgi odağı olmuştu. Çarpıtılan haberler sebebiyle gelen eleştirilere cevap niteliğinde manavlarla bir araya gelen Bingöl, sözlerinin yanlış anlaşıldığını açıkladı.

Yavuz Bingöl bugün Meyve-Sebze ve Pazarcılar Federasyonu Başkan vekili Mehmet Emin Yarar ve Manavcılar Odası Başkanı Sinan Çınar ile bir araya geldi. Sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirten Bingöl, 'tekrar herkesten özür dilerim' dedi.

Yavuz Bingöl’ün; ilerleyen zamanlarda pazar ve manavları dolaşarak bizzat gönül alacağı da sözlerine ekledi.

 Ünlü türkücünün bu sözlerini kabul eden Meyve-Sebze ve Pazarcılar Federasyonu Başkan vekili Mehmet Emin Yarar, olayın tatlıya bağlandığını ve sorunların çözüldüğünü söyledi.

Yavuz Bingöl gönül almak için manavlarla buluştu! ile ilgili etiketler Yavuz Bingöl manav özür diledi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.