Yavuz Bingöl, depremzedelere desteğini sürdürüyor

Şarkıcı ve oyuncu Yavuz Bingöl, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından bölgede yürüttüğü çalışmalarla afetzede aileler ile çocuklara moral veriyor.

Depremlerin ardından kamu kurum ile sivil toplum kuruluşları, gönüllüler, vatandaşlar ve birçok sanatçı da depremzedelere yardımını sürdürüyor. Depremin merkez üssü Kahramanmaraş ile Hatay’da oluşturduğu etkinlik alanlarında depremzede çocuklarla vakit geçiren ve ailelere yardım paketleri dağıtan Yavuz Bingöl, daha sonra depremden etkilenen bölgede dolaşıyor.

Yavuz Bingöl, depremzedelere desteğini sürdürüyor

Gittiği illerde depremzedelerle sohbet eden, çocuklara hediye dağıtan Bingöl, depremzedelere destek olmaya devam ediyor. Bingöl, AA muhabirine, yaklaşık 45 gündür Kahramanmaraş başta olmak üzere depremin etkilediği illeri dolaştığını söyledi.

Yavuz Bingöl, depremzedelere desteğini sürdürüyor - Resim : 2

''SANATIN VE MÜZİĞİN GÜCÜNÜ KULLANIYORUZ''

İlk etkinlik çadırını Kahramanmaraş'a kurduklarını belirten Bingöl, "Depremzede çocuklarımızla vakit geçirip onların yaşadıkları travmayı atlatabilmeleri için sanatın ve müziğin gücünü kullanıyoruz. Bir çadır da İskenderun'a kurduk. Burada da çocuklarımızla zaman geçiriyoruz. Her iki çadırımızda da çizgi film ve kukla gösterileri yer alıyor." dedi.

Yavuz Bingöl, depremzedelere desteğini sürdürüyor - Resim : 3

Bingöl, depremzede çocuklardan kurdukları halk müziği korosunun çalışmalarını sürdürdüğünü, koronun 23 Nisan'da performans sergileyeceğini kaydetti.

Yavuz Bingöl, depremzedelere desteğini sürdürüyor - Resim : 4

''DEVLET TÜM İMKANLARIYLA SAHADA''

Devletin bütün kademelerinin deprem bölgelerinde canla başla mücadele ettiğini anlatan Bingöl, şöyle konuştu: "Deprem bölgelerinde onlarca vali, vali yardımcısı, kaymakam, binlerce jandarmamız var. AFAD ile gönüllüler de var. Devlet tüm imkanlarıyla sahada. Bu yaraları bir an önce el birliğiyle saracağız. Biz büyük bir millet ve devletiz. Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar güzel bir ülke, güzel bir insan topluluğu yok. Yardımlaşma ve dayanışmayı seven bir milletiz. Böyle büyük afet ve felaketlerden el birliğiyle yaraları sarıp kurtulacağız. İnşallah daha güzel günlere beraber çıkacağız. Herkes elinden geleni yapıyor. Biz de depremi yaşayanların bu travmayı atlatabilmeleri için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz."

Yavuz Bingöl, depremzedelere desteğini sürdürüyor - Resim : 5

Yavuz Bingöl, depremzedelere desteğini sürdürüyor ile ilgili etiketler Yavuz Bingöl deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.