Yavuz Bingöl 25 yıllık dostu Hasan Saltık'ı ölüm yıldönümünde unutmadı

Bodrum'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden ünlü yapımcı Hasan Saltık vefatının 1. yıl dönümünde sevenleri tarafından unutulmadı. Yavuz Bingöl, Hasan Saltık'ın ölümünün yıldönümünde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Kalan Müzik’in sahibi ve kurucusu, müzik yapımcısı Hasan Saltık, geçtiğimiz yıl 2 Haziran'da Bodrum’da geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında hayatını kaybetmişti. Hasan Saltık, Kartal Cemevi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Küçükyalı Mezarlığı’na defnedilmişti.

Hasan Saltık'ın vefatının üzerinden bugün tam bir yıl geçti. Hasan Saltık ölüm yıl dönümünde sevenleri tarafından unutulmadı. Ünlü şarkıcı Yavuz Bingöl, 25 yıllık dostu Hasan Saltık'ı ölümünün 1. yılında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla andı.

Yavuz Bingöl 25 yıllık dostu Hasan Saltık'ı ölüm yıldönümünde unutmadı


Yavuz Bingöl, Hasan Saltık'ın bir fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaşarak altına ''Aramızdan ayrılalı 1 yıl oldu hasan.. zaman acını hafıfletmedı :( yoklugunda muzık kocaman bır es verdı, sustu butun enstrümanlar… senı cok özluyoruz.. allah mekanını cennet eylseın dostum .. elbet bır gun bulusacagız…'' notunu düştü.

Yavuz Bingöl 25 yıllık dostu Hasan Saltık'ı ölüm yıldönümünde unutmadı - Resim : 2 

Yavuz Bingöl cenaze töreninde Hasan Saltık ile olan anısını anlatmış ve acısını dile getirmişti: "95 yılında Unkapanı merdivenlerinde ince, sıska, boyları benim boyumda dedi ki; 'Üstad benim Kalan Müzik diye bir firmam var. Bana da uğra' dedi. Gittim Kalan Müzik'in camında tek bir tane afiş vardı. Etnik müzikler, gelin müzikleri, göçebe türküleri vardı. 'Sen galiba rüzgara karşı kürek çekiyorsun galiba' dedim. Espri yaptı. Dedi ki 'Gelecek benim, bu dükkanların hiç biri kalmayacak, bir tek ben kalacağım, o yüzden ismini de Kalan Müzik koydum' dedi. 25 yıllık dostumuzu kaybettik. Çok iş yaptı. Arşiv çalışmaları, genç kuşakların türkülerle buluşmasını sağladı. Çok büyük bir kayıp, hep ülkemiz için hem dünya için. Çok önemli bir kayıp."

 
Yavuz Bingöl 25 yıllık dostu Hasan Saltık'ı ölüm yıldönümünde unutmadı - Resim : 3

 

 

 

 

Yavuz Bingöl 25 yıllık dostu Hasan Saltık'ı ölüm yıldönümünde unutmadı ile ilgili etiketler Yavuz Bingöl Sosyal Medya hasan saltık
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.