Yavuz Ağıralioğlu'ndan İYİ Parti’den ayrılma sinyali: Verdiği 'manidar' cevap kafaları karıştırdı

6'lı masadan ayrıldıktan sonra tekrar geri dönen Meral Akşener'in kararı sonrasında, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun 'kırgın' olduğu iddiası kulislerde yankılanıyordu. Son olarak kendisine konuyla ilgili sorulan soruya verdiği 'manidar' cevap 'İYİ Parti'den ayrılıyor mu?' iddialarını güçlendirecek cinsten.

6'lı masada yaşanan ortak aday krizi sonrası İYİ Parti lideri Meral Akşener masadan kalkmış fakat daha sonra tekrar geriye dönmüştü. Yaşanan olay sonrası İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Genel İdare Kurulu üyesi Yavuz Ağıralioğlu’nun kırgın olduğu iddiası kulislerde konuşuluyordu.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU İYİ PARTİ'DEN AYRILACAK MI?

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Ağıralioğlu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini ve Ağıralioğlu'nun sağ ayağında burkulma olduğu için "Sağ ayağıma basamıyorum ama sol ayağıma yaslanarak yürüyorum. Bu durumdan rahatsızım. En kısa zamanda sağımı tedavi edip güçlü şekilde ayağa kalkacağım" ifadelerini kullandığını aktardı.

Yavuz Ağıralioğlu'ndan İYİ Parti’den ayrılma sinyali: Verdiği 'manidar' cevap kafaları karıştırdı ile ilgili etiketler Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.