Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti kuracağı iddialarına cevap verdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Diyarbakır" açıklamasına verdiği tepkiyle gündeme gelen İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz gün ortaya atılan "yeni parti kuracağı" iddialarına yanıt verdi. Ağıralioğlu, "Biz şu anda iktidar iddiası olan coşkulu bir partiyiz." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Demokrasinin yolu Diyarbakır'dan geçer" sözlerine İYİ Parti'nin önemli isimlerinden olan Yavuz Ağıralioğlu tepki göstererek, "Demokrasi ve hukukun yegâne adresi Ankara'dır!" demişti.

İSTİFA İDDİALARI

Ankara kulislerinde, CHP'nin İYİ Partili isimlere randevu vermediği, hatta İYİ Partili bazı siyasetçilerin istifa edeceği konuşulmuştu.

Geçtiğimiz gün de yine dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Ağıralioğlu'nun, yeni bir parti kuracağı öne sürüldü.

Konu ile alakalı gazeteci Arzu Erdoğral'a konuşan İYİ Partili siyasetçi, iddiaları yalanladı ve şunları söyledi:

"İYİ Parti'yi kurduk, yerel yönetimleri kazandık şimdi ilk seçimde iktidar olmanın gayretindeyiz. Biz şu anda iktidar iddiası olan coşkulu bir partiyiz.

İlk seçimde emaneti alacağız inşallah. İttifak ile ilgili olanlar dahil herşey algı ve iftira.

Buralara kadar düşmesi iktidarın gerçekten çok sıkıştığının göstergesi."

Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti kuracağı iddialarına cevap verdi ile ilgili etiketler İYİ Parti CHP Kemal Kılıçdaroğlu Yavuz Ağıralioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.