Yavru köpek yeşil renkte doğdu!

Kuzey Carolina'da bir aile yeşil renk doğan köpeğe "Hulk" ismini verdi.

Cnn'de yer alan habere göre, beyaz bir Alman Çoban olan köpek geçen hafta sekiz sağlıklı yavru köpek doğurdu. Köpeklerden biri yeşil renkte doğdu.

Köpeğin sahibi Shana Stamey, CNN'e "Zararlı olmadığını biliyordum, ama yine de emin olmak için veterineri aramak zorundaydım" dedi. Ailenin kafası karışmıştı, ama bu konuda iyi bir mizah anlayışı vardı. Bu nedenle köpeğe Hulk adını verdiler.

Yavru köpek yeşil renkte doğdu!

 

Yakındaki Junaluska Hayvan Hastanesini yöneten veteriner teknisyeni Suzanne Cianciulli, Hulk'un rengi için basit bir açıklama olduğunu söyledi.

CNN'ye konuşan Cianciulli, "Her köpek yavrusu rahimdeki kendi kesesinin içinde bulunur ve kesesi sıvı ile doludur." Eğer o kesede mekonyum varsa, aslında kürklerini lekeleyecektir."

Mekonyum bir bebek memelinin ilk dışkısıdır. Renk geçicidir ve köpek yavrusu anne tarafından yıkanır veya temizlenir. Bu nedenle Hulk yakında beyaza dönecek"

Cianciulli ,"Yavruların çoğu yeşil doğmasa da bu gerçekleşebilir" dedi. Bir köpek yavrusu koyu kürkü varsa, fark edilmeyebilir bile" açıklamasını yaptı.

Bir köpek yavrusu sağlığına gelince, sadece mekonyumu yutarsa olumsuz etkileri olur. Neyse ki, Hulk için durum böyle değildi.Stamey "O ve yedi kardeşi iyi durumdalar ve yeterince yaşlı olduklarında sevgi dolu aileler tarafından evlat edinilecekler" dedi

SuperHaber

Yavru köpek yeşil renkte doğdu! ile ilgili etiketler yavru köpek yeşil kuzey carolina
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.