"Yavaş yavaş yuvarlaklaşmaya başladım"

Cengiz Semercioğlu ile birlikte sunuculuğunu üstlendiği magazin programına yaz arası verilen Seren Serengil, tatilini sevgilisiyle birlikte geçiriyor.

Geride bıraktığımız mart ayında şarkıcı Özay Bakır’la birlikte olduğu ortaya çıkan Seren Serengil, o zamandan bu yana sosyal medya hesabından sevgilisiyle birlikte geçirdiği keyifli vakitlere dair paylaşımlarda bulunuyor. Sık sık sevgilisinin sahne aldığı mekandan paylaşımlarda bulunan Seren Serengil, yaptığı son paylaşımla takipçilerini şaşırttı.

rtutyeryu

Geçirdiği mide ameliyatından sonra verdiği kilolarla yeni bir görüntüye kavuşan Seren Serengil hayranları tarafından çok kilo verdiği yönünde eleştiriliyordu. Tatilde iki kilo aldığını yaptığı paylaşımla duyuran Serengil, fotoğrafının altına şunları yazdı: “Yürüyüşümü yaparım Starbucks’ıma uğrarım eve kahvaltıya yetişirim. Yavaş yavaş kilo alıyorum. 2 kg aldım ve spor yapıyorum merak etmeyin. Yavaş yavaş yuvarlaklaşmaya başladım. Yuvarlanmayayım da yeniden böyle iyi

"Yavaş yavaş yuvarlaklaşmaya başladım" ile ilgili etiketler Seren Serengil Sosyal Medya kilo
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.