Yavaş, Özhaseki'nin sağ kolunu görevden aldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın görevdeki ilk icraatı, Mehmet Özhaseki'ye yakınlığı ile bilinen Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Refik Tuzcuoğlu'nu görevden almak oldu. Tuzcuoğlu, seçimden kısa bir süre önce bu göreve getirilmişti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine dönen Mehmet Özhaseki’nin sağ kolu olarak bilinen Refik Tuzcuoğlu seçimlerden kısa bir süre önce Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirilmişti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ilk icraatı Refik Tuzcuoğlu’nu genel sekreterlik görevinden almak oldu.

Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetimler Politikalar Kurulu Üyesi de olan Tuzcuoğlu, bundan önce Çevre Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı ile İller Bankası Yönetim Kurulu Başkan vekilliği görevlerini de yapmıştı.

Yavaş, Özhaseki'nin sağ kolunu görevden aldı! ile ilgili etiketler Ankara Mansur Yavaş Mehmet Özhaseki
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.