Yatırımcılarla girişimci gençler işbirliği protokolü imzaladı

Yatırım yapmak için proje arayan iş insanları ile sermaye arayan proje sahibi gençler bir araya geldi. İşte detaylar...

İbrahim Acar
İbrahim Acar

GİV ve TGSP, gençler arasında girişimciliğin özendirilmesi, genç girişimcilerin desteklenmesi amacıyla anlaşma yaptı.

Yatırımcılarla girişimci gençler işbirliği protokolü imzaladı

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) ve Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGSP) gençler için girişimcilik projelerinin geliştirilmesi için iş birliği protokolüne imza attı. TSGP Genel Merkezi’nde düzenlenen imza töreni TGSP Başkanı Ali Haydar Ustaosmanoğlu, GİV Genel Başkanı Mehmet Koç, TSGP Yönetimi ve GİV İcra Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla gerçekleşti.

Protokol ile beraber GİV ve TGSP iş birliğinde gençler arasında girişimciliğin özendirilmesi ve yaygınlaştırılması için projeler geliştirilirken, fikirlerini girişime dönüştüren genç girişimcilerin desteklenmesi hedefleniyor.

“En büyük hedefimiz girişimiyle ülke ekonomisi ve girişimcilik ekosistemine katkı sağlayan gençler yetiştirmek”

İmza töreninde konuşan GİV Genel Başkanı Mehmet Koç, "Türkiye Gençlik STK’ları Platformu ile imzaladığımız protokolün gençlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. GİV olarak uzun yıllardır ‘gençlere mezun olduğunuzda iş aramayın, işinizi kurun’ diyoruz. Gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ve şubelerimiz aracılığıyla Türkiye'nin dört bir yanındaki gençlerimize ulaşıyor, yol göstermeye çalışıyoruz. Gençlerimizin fikirlerini girişime dönüştürmesi için tüm imkanlarımızla yanlarında duruyoruz.

TGSP ile imzaladığımız bu protokol ile de daha fazla gence ulaşacağımıza inanıyoruz. TGSP Başkanı Ali Haydar Ustaosmanoğlu ve TGSP Yönetimi’ne teşekkür ederiz” dedi.

Yatırımcılarla girişimci gençler işbirliği protokolü imzaladı ile ilgili etiketler ekonomi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.