'Yatak' tartışmasında kan aktı

Gaziosmanpaşa’da yaşayan Pakistan uyruklu iki arkadaş yatak yüzünden tartışma yaşadı. Tartışma kavgaya dönünce cinnet geçiren Abdullah Hasan isimli şahıs, arkadaşını defalarca kez bıçaklayarak öldürdü.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşayan Pakistan uyruklu iki arkadaş yatak yüzünden tartışma yaşadı. Tartışma sırasında Abdullah Hasan isimli şahıs, diğer arkadaşını defalarca kez bıçaklayarak ölümüne neden oldu. Tutuklanan şüpheli hakkında iddianame düzenlendi.

Sabah'ın haberine göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, 20 yaşındaki şüpheli Abdullah Hasan ve 31 yaşındaki maktul Nabeel Muhammed Asif'in Sultangazi'de birçok Pakistan uyruklu vatandaş ile birlikte ikamet ettikleri kaydedildi.

Şüpheli ve maktulün aynı odada kaldıkları, olay günü şüpheli ve maktulün yatak yüzünden tartışmaya başladıkları, Abdullah Hasan'ın mutfaktan aldığı bıçak ile arkadaşı Nabeel'i göğsünden bıçaklayarak yaraladığı anlatıldı. Nabeel Muhammed Asif'in Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldüğü kaydedildi.

İddianmaede, olay yerinde bulunan ve tanık sıfatıyla ifadesi alınan Shan A., olay günü maktul ile şüphelinin yatak meselesi nedeniyle tartıştıklarını, tartışma sırasında şüphelinin elindeki bıçakla maktulü göğsünden yaraladığını, bu sırada bulundukları yere diğer tanık Omar M.'nin de geldiğini, şüphelinin eşyalarını alarak ikametten kaçtığını beyan ettiği belirtildi. Omar M.'nin alınan ifadesinde Shan A.'nın beyanlarını desteklediği ve benzer beyanlarda bulunduğu anlatıldı.

Şüpheli ise savunmasında, maktulün kendisine yönelik haksız eylemleri karşısında gerçekleştirdiğini beyan ederek ikrar içeren savunmada bulunduğu belirtildi.

'BİRDEN FAZLA DARBE'

Savcılıkça, "Otopsi raporu ile raporda belirtilen darbe sayısının birden fazla olması ve birinin maktulün ölümüne sebebiyet vermesi hususları birlikte değerlendirildiğinde şüphelinin kasten öldürme suçunu işlediğine yönelik yeterli şüphe oluşmuştur" denildi.

Tutuklanan şüpheli Abdullah Hasan'ın 'Kasten öldürme' suçundan cezası talep edildi. Dava, ilerleyen günlerde Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

'Yatak' tartışmasında kan aktı ile ilgili etiketler Gaziosmanpaşa cinayet Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.