Yatak odasına giren kadın neye uğradığını şaşırdı

Malatya'da bunalıma giren evli, 2 çocuk babası 27 yaşındaki şahıs, çamaşır ipi ile yaşamına son verdi. Şahsın cansız bedenini yatak odasına giren eşi buldu.

Malatya Yeşilyurt ilçesine bağlı Özalper Mahallesi'nde ailesiyle birlikte müstakil bir evin birinci katında yaşayan 2 çocuk babası Bahadır T. gece yarısı girdiği yatak odasından bir süre çıkmayınca eşi R.T. durumdan şüphelenerek odaya girdi.

Yatak odasına giren kadın neye uğradığını şaşırdı

CANSIZ BEDENİNİ EŞİ BULDU

Eşi Bahadır T.'yi tavanda bulunan demir halkada iple asılı halde gören kadın panikle üst kattaki komşusundan yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Yatak odasına giren kadın neye uğradığını şaşırdı - Resim : 2

Bahadır T.'nin cenazesi cumhuriyet savcısı ile polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Yatak odasına giren kadın neye uğradığını şaşırdı ile ilgili etiketler Malatya intihar Yeşilyurt bunalım Malatya Adli Tıp Kurumu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.