Yatak fabrikasında 235 kilogram eroin yakalandı...

İHA'nın haberine göre Kayseri'de yatak fabrikasında 235 kg eroin ele geçirildi.


Kayseri polisi, bir yatak ve mobilya üretim fabrikasına yaptığı operasyonda Kayseri'de rekor olarak değerlendirilen 235 kilogram eroin ele geçirdi. Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'ın yönettiği operasyonda 1 şüpheli de kıskıvrak yakalandı.

Yatak fabrikasında 235 kilogram eroin yakalandı...

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayseri OSB'de bulunan bir yatak ve mobilya üretimi yapılan fabrikada uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçti.

Yatak fabrikasında 235 kilogram eroin yakalandı... - Resim : 2

Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'ın yönettiği ve 30 polisin katıldığı operasyonda, fabrikaya baskın yapıldı. Yapılan baskında mobilyaların arasına zulalanan 235 kilogram eroin ele geçirildi. Narkotik arama köpeği 'Jack'in de arama yaptığı operasyonda, 1 kişi de kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Yatak fabrikasında 235 kilogram eroin yakalandı... - Resim : 3

Öte yandan, kentte yaptığı operasyonlarla uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Kayseri polisinin ele geçirdiği 235 kilogram eroin rekor olarak değerlendirildi.

Yatak fabrikasında 235 kilogram eroin yakalandı... ile ilgili etiketler Kayseri yatak fabrikası eroin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.