Yaşlı komşusunu darp ettiği için hapis yatan şarkıcı Halil Sezai akıllanmadı! Konserde skandal sözler

Geçtiğimiz yıl 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan ve 43 günün ardından tahliye edilen şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu uslanmadı. 41 yaşındaki şarkıcı, konserinde skandal açıklamalarda bulundu.

'İsyan' şarkısıyla ünlenen Halil Sezai, 15 Eylül 2020'de Tuzla'da gürültü yüzünden 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç ile tartışmış ve şiddet uygulamıştı. Komşusunu acımasızca dövdüğü görüntüleri ortaya çıkan şarkıcı, 43 gün cezaevinde yatmıştı. Konser vermek için sahneye çıkan Sezai, yaptığı açıklamalarla şaşkına çevirdi.

Konserin bir bölümünde seyirciyle dertleşen 41 yaşındaki Halil Sezai, komşusunu nasıl darp ettiğini şu sözlerle anlattı;

''Siz böyle ‘amcacık’ falan diye tanıdınız ama… Ben bunu neden söylüyorum onu da bilmiyorum... Hak etti ve kafam güzeldi. Gerektiği şekilde tam dövemedim. Bir dahaki sefere inşallah. Duygum bu, yalan söylemiyorum''

Yaşlı komşusunu darp ettiği için hapis yatan şarkıcı Halil Sezai akıllanmadı! Konserde skandal sözler


Halil Sezai Paracıkoğlu, tahliye edildikten sonra Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına konuk olmuş ve cezaevi süreci hakkında şu açıklamaları yapmıştı;

"Ünlülüğe karşı bir insanım. Ülkemizde bu olaylar günde belki 100-200 kere oluyor ama büyümüyor. O günün yarısını hatırlamıyorum. Çok öfkeli de değildim. Birden bir şey koptu. Detaylara girmek istemiyorum açıkçası, hapis yattım bu olaydan dolayı"

halil sezai

"Ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim. Normalde kendimden nefret edebilen bir adamım ama bir insan bu kadar da linç edilemez. Kimse kusura bakmasın ben kimseyi katletmedim. Bu olayda da ‘Keşke yapmasaydım’ dediğim oluyor, üzgünüm ama bu kadar kendimi ezip dövemem"

 halil sezai

NE OLMUŞTU?

'İsyan' şarkısıyla ünlenen Halil Sezai, İstanbul Tuzla'da yaşlı komşusu Hüseyin Meriç'i darbettiği gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında savcılıkta ifade veren Halil Sezai, tutuklanması talebiyle sevk edildiği Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce "silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanmış ve 43 gün cezaevinde kalmıştı.

Yaşlı komşusunu darp ettiği için hapis yatan şarkıcı Halil Sezai akıllanmadı! Konserde skandal sözler ile ilgili etiketler Halil Sezai hapis Konser Darp cezaevi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.