Yaşlı kadının ölümünün altından da o çıktı!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir kadın evinde telefon kablosu ile öldürülmüş halde bulundu. "Annemi ölü buldum" diyerek polise giden oğlu ise katil zanlısı çıktı.

Alınan bilgiye göre, Tekin M. (38), Zekibey Mahallesi Değirmenler Sokak'taki evinde yalnız yaşayan annesi Aytekin M'nin (62) cesedini bulduğunu belirterek, polise haber verdi.

İstanbul'da oturduğunu ve annesinden haber alamadığı için ilçeye geldiğini söyleyen Tekin M'nin çelişkili ifadelerinden şüphelenen polis ekipleri, soruşturmayı derinleştirdi. Aytekin M'nin yaklaşık bir hafta önce telefon kablosuyla boğularak öldürüldüğünü ve cesedin çürümeye başladığını belirleyen ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Evin kapısının zorlanmadığını, cinayetin ardından kapının dışarıdan kilitlendiğini ve Tekin M'nin 2 gün önce eve girdiğini tespit eden ekipler, cinayet zanlısı olarak Tekin M'yi gözaltına aldı. Zanlı, Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinde suçunu itiraf etti. Aytekin M'nin cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Yaşlı kadının ölümünün altından da o çıktı! ile ilgili etiketler Balıkesir Ayvalık cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.