Yaşlı kadının kuş isteğini belediye karşıladı

İzmir'de sokağa çıkma yasağı bulunan ve yalnız yaşayan 67 yaşındaki kadın, belediye ekiplerinden kendisine muhabbet kuşu almalarını istedi. Yaşlı kadının isteği, Torbalı Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından yerine getirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı bulunan Aysel Çubukovası, evde yalnız yaşadığı ve sıkıldığı için muhabbet kuşu beslemek istedi.

BELEDİYE EKİPLERİ KUŞU TESLİM ETTİ

Çubukovası'nın, talebini belediyeye iletmesi üzerine ekipler kafes içerisinde yemiyle beraber bir muhabbet kuşunu Çukurovası'na teslim etti.

KUŞUN ADINI 'VİRÜS GÜLÜ' KOYDU

Ekiplerin yardımına çok sevindiğini belirten Çubukovası, "2 evladım var ancak yalnız yaşıyorum. Salgından önce yürüyüş yapıyordum. Yasakla birlikte kendimi yalnız hissetmeye başladım. Belediyeyi aradım. 'En azından bir muhabbet kuşum olsa' dedim. Allah kimseyi yalnızlıkla sınamasın. Kuşun ücretini de verecektim ancak para talep etmediler. Hediyeleri için teşekkür ederim. Beni yalnız bırakmadılar. Kuşun adını 'Virüs gülü' koydum." ifadelerini kullandı.

(AA)

Yaşlı kadının kuş isteğini belediye karşıladı

Yaşlı kadının kuş isteğini belediye karşıladı ile ilgili etiketler İzmir Koronavirüs Korona Torbalı muhabbet kuşu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.