Yaşlı kadın önce motosikletin ardından da otomobilin altında kaldı! Dehşet anları kamerada...

Zonguldak'ta korkunç bir kaza meydana geldi. Yoldan karşıya geçmeye çalışan yaşlı kadına önce motosiklet sonra da otomobil çarptı. Hayatını kaybeden kadının yaşadığı dehşet anları güvenlik kameraların yansıdı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde akşam saatlerinde yaşanan olayda, 66 yaşındaki Fatma Özen, yoldan geçmeye çalıştığı sırada önce Muhammet Ö. idaresindeki 35 YDF 56 plakalı motosikletin çarpmasıyla yola savruldu. Ardından da Zeki T. idaresindeki 67 TM 467 plakalı Fiat marka otomobil yerde ağır yaralanan yaşlı kadına çarparak ezdi.

Çarpmanın etkisiyle aracın altında kalan yaşlı kadın metrelerce savruldu. Hayatını kaybeden Fatma Özen'in cansız bedeni ceset torbasına konuldu.

Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Muhammet Ö.' hastaneye kaldırılırken yaşlı kadının cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Zeki T. ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken dehşet anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Yaşlı kadın önce motosikletin ardından da otomobilin altında kaldı! Dehşet anları kamerada... ile ilgili etiketler Trafik kazası Zonguldak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.