Yaşlı kadın feci şekilde can verdi

Maltepe'de sokakta karşıdan karşıya geçmeye çalışan 70 yaşındaki Ayşe Basin geri dönüşüm enkazı taşıyan kamyonun altında kaldı. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Maltepe'de sokakta karşıdan karşıya geçmeye çalışan 70 yaşındaki Ayşe Basin geri dönüşüm enkazı taşıyan kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti.

Kaza dün saat 16.00 sıralarında Gülsuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede sokağa çıkma yasağına rağmen markete gitmek için sokağa çıkan kulakları az duyan 70 yaşındaki Ayşe Basin'e yolun karşısına geçmek istediği sırada geri dönüşüm kamyonu çarptı.

Yaşlı kadın feci şekilde can verdi

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaşlı kadın kamyonun altında kalarak sürüklendi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Ayşe Başin'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledikten sonra olay yeri inceleme ekipleri ve trafik polisleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından yaşlı kadının cenazesi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Yaşlı kadın feci şekilde can verdi ile ilgili etiketler Maltepe yaşlı kadın kamyon kazası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.