Yasin Öztekin, İspanya yolcusu!

Galatasaray ile sözleşemsi sonra eren Yasin Öztekin'in İspanya yolcusu olduğu ortaya çıktı. Adı sıkça Beşiktaş ve Bursaspor ile anılan Öztekin'e La Liga'dan bir çok resmi teklif var.

Sarı-Kırmızılı ekipte sözleşmesi sona eren ve sözleşmesi yenilenmeyen 31 yaşındaki milli oyuncu Yasin Öztekin'in yeni durağı La Liga.

31 yaşındaki Yasin Öztekin'e Beşiktaş'ında talip olduğu iddia edilmişti.Yasin Öztekin bu iddianın ardından Siyah-Beyazlı ekipte oynamak isteyebileceği fakat kulübün kararının öenmli olduğunu belirtmişti.

Geçtiğimiz sezon Sarı-Kırmızılı forma altında 29 maça çıkan Yasin Öztekin; 5 gol atarken, 1 de asist yaptı.

Levent Ümit Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yasin Öztekin'in Beşiktaş'a transfer olacağı haberlerinin doğru olmadığı Öztekin'e İspanya La Liga ekiplerinden teklifler olduğunu Yasin Öztekin'in kadrosuna katmakta ısrarcı olan Leganes, Deportivo ve Valladolid takımlarında resmi teklifler yapıldığını belirtti. Sporun Dibi'nin haberine göre; Yasin Öztekin'in La Liga'da oynayabileceğinin altını çizdi.

Yasin Öztekin, İspanya yolcusu! ile ilgili etiketler Galatasaray La Liga Yasin Öztekin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.