Yasin Öztekin formasına kavuşuyor

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe forması giyen Yasin Öztekin, bu sezon ligde gösterdiği performansla takımının en önemli gol silahı oldu. 35 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılı formayla bu sezon 22 maça çıkarken 8 gol ve 2 asistlik katkı sağlayarak takımının en skorer oyuncusu oldu.

Yaşadığı ayak bileği sakatlığından dolayı üç maçtır Göztepe formasını giyemeyen Yasin Öztekin'in, Tuzlaspor müsabakasıyla formasına tekrar kavuşması bekleniyor.

Yaklaşık 1 ay önce gerçekleştirilen antrenman sırasında ayak bileğinden sakatlık yaşayan Yasin Öztekin, o günden sonra sarı-kırmızılı ekibin oynadığı 3 lig maçını da kaçırdı. Bu durum üzerine yoğun bir tedavi süreci başlatan Göztepe, oyuncuyu bu hafta gerçekleştirilen antrenmanlara yetiştirdi.

Teknik heyetin kararı doğrultusunda ise tecrübeli kanat oyuncusunun Tuzlaspor maçında forma giyip giymeyeceği maç günü belli olacak. Öte yandan 35 yaşındaki yıldız, Tuzlaspor deplasmanında gol atması durumunda 2 ay sonra gol sevinci yaşamış olacak.

Yasin Öztekin formasına kavuşuyor ile ilgili etiketler Spor Toto 1. Lig Göztepe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.