Yasemin Öztürk: Bunun adı resmen işgaldir!

SuperHaber’in yazdığı, çeşitli ülkelerden KKTC’ye giden yahudilerin, binlerce dönüm arazi ve konut almasının yankıları sürüyor. KKTC’de iktidar olan Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Yasemin Öztürk, arazi ile konut alan yahudiler ve yasa dışı siyonist örgüt Chabad için yarın Girne’de ki merkezi önünde bir açıklama yapacağı öğrenildi. İskele Milletvekili Öztürk, Chabad örgütü ve yasa dışı faaliyetlerini, SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’e anlattı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

KKTC yahudilerin sessiz siyonist işgal iddiaları ile çalkalanırken, bu kez Binyamin Netanyahu’nun bağlı olduğu Chabad örgütü yine gündeme geldi.

CHABAD ÖRGÜTÜ MERKEZİNİ KAYMAKAMLIK KAPATTI!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 2008 yılından bu yana faaliyet gösteren, ”Kuzey Kıbrıs Yahudi Merkezi" kamuoyu ile halktan büyük tepki alıyordu. KKTC'de siyonistlerin gizli işgalini organize ettiği ifade edilen ve yasa dışı faaliyetlerde bulunduğu ihbar edilen Chabad örgütü için yasal işlem başlatılmıştı. SüperHaber’in yazdığı Chabad adlı siyonist örgütünün Girne’de ki merkezi, geçtiğimiz ay kaymakamlık tarafından kapatılmıştı.

UBP MİLLETVEKİLİ YASEMİN ÖZTÜRK SUPERHABER’E AÇIKLAMA YAPTI

Chabad adlı siyonist örgütün yasa dışı faaliyetleri, KKTC Meclisi’ne getiriliyor. KKTC’de iktidar olan Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Yasemin Öztürk, yahudilerin arazi ile konut alması ve yasa dışı siyonist örgüt Chabad için, yarın Girne’de ki merkezi önünde bir açıklama yapacağı öğrenildi. İskele Milletvekili Öztürk, Chabad örgütü ve yasa dışı faaliyetlerini, SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’e anlattı. Milletvekili Öztürk, Yüksel’e yaptığı açıklamada, ”KKTC’deki sorun, Gazze’de soykırım yapan çocukları öldüren ve hastaneleri bombalayan Netanyahu’nun bağlı olduğu CHABAD örgütünün ülkemizde 2008 yılından itibaren sessiz sedasız faaliyet göstermesidir. Yine bu örgütün, “örgütlü taşınmaz” almasıdır. Aynı örgüt Güneyde 2003 yılında faaliyete geçmiş ve ülkemizde para buradan aktarılıyor. Çünkü Rus olgarklarının hepsinin CHABAD’a bağlılıkları var ve para kaynakları bunlar.” dedi.

Yasemin Öztürk: Bunun adı resmen işgaldir!

“YAHUDİLİĞİ KIBRIS’A GETİRMEK İÇİN KARAR ALIYORLAR!”

UBP Milletvekili Yasemin Öztürk açıklamasının devamında, ”CHABAD ülkemizde faaliyete geçmeden önce, 27 Haziran 2007 tarihinde adada yaptıkları toplantıda, “Yahudiliği Kıbrıs'a Getirmek” üzere karar alıyorlar. Ve hemen 1 yıl (2008) sonra da Chaim Hillel Azimov’u haham olarak atamasını yapıyorlar. Azimov’un ülkemize gelişini de “Kuzey Kıbrıs'ın Yahudiliğe adanmış ilk merkezini açmak üzere Mart 2008'de Girne'ye taşındı.” diyerek kendi içerisinde haber bile yaptılar.” ifadelerini kullandı.

“BUNUN ADI RESMEN İŞGALDİR!”

Milletvekili Öztürk açıklamasının sonunda ise, ”Yani niyetleri çok açık. Onun için bunlara din hoşgörü, din özgürlüğü veya aldıkları taşınmazlara, ülkemize döviz getiriyor ve ekonomi canlanıyor diye bakamayız. Bunun adı resmen işgaldir. Ayrıca Girne’de örgütün evinin balkonuna, "Kuzey Kıbrıs Tüm Yahudilerin Merkezi” yazılı tabela astılar. Artk bunun tamamen kapatılması, Azimov’un deport edilmesi ve evin mühürlenmesini istiyoruz.”şeklinde konuştu.

Yasemin Öztürk: Bunun adı resmen işgaldir! ile ilgili etiketler KKTC Yahudi Siyonizm İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.