'Mekanın sahibi geri döndü!'

Fox TV'de yayınlanan Mucize Doktor'un dün yayınlanan bölümüne konuk olan Yasemin Özilhan Twitter'da gündem oldu.

Başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan ve Sinem Ünsal'ın paylaştığı 'Mucize Doktor' dizisi dün akşam 14. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümüne, yıllar önce 'Doktorlar' dizisinde 'Ela' karakterini canlandıran Yasemin Özilhan dahil oldu.

Aynı karakterle, yıllar sonra bir projede yer alan Özilhan'ın ilk sahnesi ise Twitter'a damga vurdu. Bu sahneyi gören sosyal medya kullanıcıları, yaşadığı heyecanı da Twitter hesabından paylaştı.

Dizinin fragmanı yayınlandığında Ela karakterini gören izleyiciler duygusal anlar yaşamış ve “Mekanın sahibi geri döndü”, “Gözyaşlarımı tutamıyorum” gibi yorumlar yapmıştı. Özilhan, dün akşam yıllar sonra ilk kez izleyici ile buluştu. Twitter’da ‘Doktor Ela’ etiketiyle TT listesine giren Yasemin Özilhan, sosyal medyanın da en çok konuştuğu isim oldu. İşte o paylaşımlardan bazıları:

'Mekanın sahibi geri döndü!'

'Mekanın sahibi geri döndü!' - Resim : 2

'Mekanın sahibi geri döndü!' - Resim : 3

'Mekanın sahibi geri döndü!' ile ilgili etiketler Yasemin Özilhan Mucize Doktor doktor ela doktorlar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.