Yasemin Kay Allen'den öpüşme sahneleri için 'sakız' önerisi

Oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde öpüşme sahnesiyle ilgili 'kamyoncu tekniği' itirafıyla gündem olmuştu. Bu kez de Yasemin Kay Allen'den öpüşme sahneleriyle ilgili ilginç bir öneri geldi.

Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' itirafı çok konuşulmuştu. Öpüşme sahnelerinde partnerinin olası ağız kokusu hakkındaki fikri sorulan Yasemin Allen'den dikkat çeken bir yanıt geldi. 

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Etiler'de görüntülenen Yasemin Kay Allen da öpüşme sahnelerinde oyuncuların ağız kokusu yaşaması durumu hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.

Yasemin Kay Allen'den öpüşme sahneleri için 'sakız' önerisi

''EĞER AĞIZ KOKUSU DURUMU OLACAKSA...''

Öpüşme sahnelerinde partnerinin olası ağız kokusu hakkında Yasemin Allen, "Arkadaşlar eğer böyle bir durum olacaksa en azından sakızla gelinmesi gerekiyor" diyerek de güldü.

 
Yasemin Kay Allen'den öpüşme sahneleri için 'sakız' önerisi ile ilgili etiketler oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.