Yaşayan efsane Atiba Hutchinson... Kanadalı yıldız Süper Kupa maçında da golünü attı

Altay'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında turu getiren golü atan Atiba, Süper Kupa'da da gol sevinci yaşayarak üst üste 2. maçta skor yükünü çekti. Futbolu ne zaman bırakacağı merak ediledursun, Atiba Hutchinson oynadığı her maç neden bu takımın efsanesi olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. 

Beşiktaş'ın 38 yaşındaki efsane orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, golleri Turkcell Süper Kupa maçında da devam etti. Katar'da oynanan maçta Siyah-Beyazlılar'ı 1-0 öne geçiren golü atan Kanadalı, bu sezon 3. kez gol sevinci yaşadı.

Futbolu ne zaman bırakacağı merak ediledursun, Atiba Hutchinson oynadığı her maç neden bu takımın efsanesi olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. 

Altay'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında turu getiren golü atan Atiba, Süper Kupa'da da gol sevinci yaşayarak üst üste 2. maçta skor yükünü çekti.

Tecrübeli futbolcu 2. yarıda kendi kalesine attığı golle büyük üzüntü yaşadı. Penaltılara giden maçta bir de penaltı golü atan Atiba, maçın adamı seçildi.

 

ÖNDER KARAVELİ'DEN 5 DEĞİŞİKLİK 

Turkcell Süper Kupa'da Antalyaspor ile Katar'ın başkenti Doha'da karşılaşan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Altay maçına göre sahada 5 farklı isimle yer aldı.

Siyah-beyazlı takımın teknik sorumlusu Önder Karaveli, sakat ve hasta oyuncuların çokluğu nedeniyle zorunlu değişikliklere gitti.

Antalyaspor maçı öncesi yeni tip koronavirüs vakaları nedeniyle sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ın Altay ile oynadığı maçta ilk 11'de oynayan Oğuzhan Özyakup, Serdar Saatçı, Rachid Ghezzal ve Güven Yalçın kadroda yer alamadı.

Karaveli, Altay maçında ilk 11'de oynattığı Umut Meraş'ı ise yedek soyundurdu.

Siyah-beyazlı takımın Altay ile oynadığı karşılaşmada yaşadığı sakatlık nedeniyle kadroda yer alamayan Domagoj Vida, Katar'daki maçta ilk 11'de şans buldu. Umut Meraş'ın yerine ise Rıdvan Yılmaz ilk 11'de görev yaptı.

Karaveli, eksik diğer oyuncuların yerine Antalyaspor maçında Miralem Pjanic, Kenan Karaman ve Cyle Larin'i oynattı.

Kovid-19 vakaların yaşandığı Beşiktaş'ta altyapıdan Göktuğ Baytekin, Emirhan İlkhan, Demir Ege Tıknaz, Emirhan Delibaş kadroda yer aldı.

Yaşayan efsane Atiba Hutchinson... Kanadalı yıldız Süper Kupa maçında da golünü attı

YURT DIŞINDA 4. KEZ OYNANDI

Turkcell Süper Kupa mücadelesi yurt dışında 4. kez oynandı.

Kupanın ilk 3 maçı Almanya'da gerçekleştirildi. Beşiktaş ile Galatasaray'ın karşılaştığı ilk kupa maçı Frankfurt kentinde oynanırken, daha sonra sırasıyla Köln ve Duisburg şehirlerinde karşılaşmalar yapıldı.

Katar ilk kez Turkcell Süper Kupa organizasyonuna ev sahipliği yaptı.

Yaşayan efsane Atiba Hutchinson... Kanadalı yıldız Süper Kupa maçında da golünü attı ile ilgili etiketler Beşiktaş Antalyaspor Katar Atiba Hutchinson süper kupa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.