Yaşar Güler'in koruma subayı adliyede...

FETÖ'cü olduğunu itiraf ederek teslim olan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in koruma subayı Yüzbaşı Burak Akın ile onun itirafları sonucu gözaltına alınan yüzbaşılar Fuat Söylemez ve Abdülkadir Koçyiğit adliyeye getirildi.

FETÖ'cü olduğunu itiraf ederek teslim olan Yüzbaşı Burak Akın, 28 Aralık 2017'de, Kara Kuvvetleri Komutanı Yaşar Güler'e, FETÖ'cü olduğunu itiraf etmiş ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alınmıştı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Burak Akın ve Fuat Söylemez'e, geçtiğimiz Cuma adliyede, darbe girişimi sonrası irtibatta bulunduklarını söyledikleri örgüt üyeleriyle ilgili fotoğraf teşhisi yaptırılmıştı.

burak_akAnEk gözaltı süreleri dolan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan Akın, Söylemez ve Koçyiğit akşam saatlerinde adliye getirildi.

İtirafçı olan 3 isim savcılık tarafından sorgulanacak.

Yaşar Güler'in koruma subayı adliyede... ile ilgili etiketler FETÖ burak akın fuat söylemez abdülkadir koçyiğit
GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'nin cenazesinde bando takımı "Çağrı" müziği detayı!

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin cenazesi Kum’a götürülmek üzere Tahran Mihrabad Havalimanı'na indirildiğinde bando takımı tarafından Çağrı filminin müziği çalındı.