Yaşar Gaga tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti!

Sezen Aksu'nun da menajerliğini yapan ünlü şarkıcı ve menajer Yaşar Gaga tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Dört yıl önce by-pass ameliyatı olan Gaga, üç hafta önce kaldırıldığı hastanede kalp yetmezliği teşhisiyle tedavi altına alınmıştı. Milliyet'in haberine göre: Durumu ağırlaşan Yaşar Gaga tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SEZEN GECELERİ ZİYARET EDİYORDU

Sezen Aksu, menajeri ve yakın dostu da olan Gaga’yı hastanede geceleri ziyaret ediyordu.

780x411-yasar-gaga-yogun-bakimda-1519229614961

YAŞAR GAGA KİMDİR?

Yaşar Gaga uzun bir dönem Sezen Aksu'nun vokalistliğini üstlendi.

Bir ara Şarkı Söylemek Lazım isimli yarışmada jürilik de yapan Yaşar Gaga özellikle Sezen Aksu'nun seslendirdiği Bile Bile isimli şarkı ile tanındı. 1997 yılında Betonova isimli bir albüm çıkardı. 2017 yılında Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar isimli albümde Türkiye'nin önde gelen sanatçılarını bir araya getirdi.

Alakasız Şarkılar albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halik Koçak şarkılar seslendirdi

Yaşar Gaga tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler yaşar gaga öldü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.