“Yasaklar ülkesi” Kuzey Kore’nin lideri, 9 yaşındaki kızını teftişe çıkardı!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, Kuzey Kore ordusunun kuruluşunun 75. yıl dönümü anısına kızını işe getirdi! 9 yaşındaki küçük kız orduyu teftiş etti…

Kuzey Kore liderinin, dokuz ya da on yaşında olduğu düşünülen kızı Kim Ju Ae, başkent Pyongyang'daki birlikleri teftişe çıktı. Teftişten önce, askeri yetkililerle bir ziyafet için 39 yaşındaki Jong Un ve 33 yaşındaki annesi Ri Sol Ju'ya katıldı.

Orduyu teftiş etti

Kuzey Kore liderinin küçük kızı Kım Ju Ae, babasıyla beraber orduyu teftiş etmeye çıktı. Küçük kızın, Kuzey Kore yetkilileri tarafından basına servis edilen görüntülerde, babasının yanından bir an olsun ayrılmadığı görülüyor. Alınan bilgilere göre, 9 yaşındaki kız teftişini büyük bir ciddiyetle gerçekleştirdi.

Kasım ayında da nükleer füze denemesinde babasına katıldı.

Daha önce de Kim Jong-Un’un küçük kızı, babasıyla beraber “nükleer füze denemelerine” katılmıştı. Kesin olmamakla birlikte araştırmacılar, Kuzey Kore lideri Kim'in iki kız ve bir erkek olmak üzere üç çocuğu olduğuna inanılıyor.

İlk kez halka açık bir etkinliğe katılıyor

“Yasaklar ülkesi” Kuzey Kore’nin lideri, 9 yaşındaki kızını teftişe çıkardı!

ABD merkezli Stimson Center'da Kuzey Kore liderlik uzmanı olan Michael Madden o sırada şunları söyledi: "Bu, Kim Jong-un'un kızını halka açık bir etkinlikte gördüğümüz ilk gözlemlenen olay. Kim Jong-un'un onu bu şekilde halkın önüne çıkarması oldukça önemli ve belirli bir derecede rahatlığı temsil ediyor."

9 yaşındaki küçük kız, gelecekte Kuzey Kore’nin başına geçecek

Görüntüler, onun beklenmedik görünümü, totaliter devletin liderliğinin dördüncü nesil Kim'e geçebileceği ihtimalini artırdı ve nükleer silahların bu mirasın bir parçası olacağını öne sürdü. Madden şunları ekledi: "Nükleer silah programı ve Kim Jong-un'un etrafındaki başarıları, halefi kim olursa olsun onun için bir aile mirasıdır. Nükleer geleneği bu kız sürdürecek.”

Halk yurtdışına çıkamıyor, saç traşlarını bile devlet belirliyor

Dünyanın en kapalı ülkesi Kuzey Kore’de halkın yurtdışına çıkması kesinlikle yasak. Buna kalkışanlar ölümle cezalandırılıyor. Ayrıca ülkede kadın ve erkekler saç modellerini, devletin belirlediği kurallara göre yapmak zorunda.

“Yasaklar ülkesi” Kuzey Kore’nin lideri, 9 yaşındaki kızını teftişe çıkardı! ile ilgili etiketler Kuzey Kore Kim Jong-un
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.