Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece, bu kez gerçekten gelinlik giyecek! Düğün hediyesi dudak uçuklattı!

Senelerdir Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu olarak izleyicinin karşısına çıkan başarılı isim Eda Ece, düğün hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Bu yaz basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile hayatını birleştirecek olan Ece için alınan düğün hediyesi ise ortaya çıktı. İşte fiyatı ile şaşkınlık yaratan o hediyeye ilişkin ayrıntılar…

Seneler önce rol aldığı “Pis Yedili” isimli gençlik dizisinde canlandırdığı “Cimbom” karakteri ile iyi bir çıkış yakalayan güzel oyuncu Eda Ece, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Senelerdir birçok projede yer alan kariyerinin son 6 yılını ise Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’da geçiren Ece, canlandırdığı “Yıldız” karakteri ile resmen fenomen hale geldi.

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakterinin defalarca evlenmesinden ötürü birçok kere gelinlik giyen Eda Ece, gerçek hayatında da evlilik hazırlıkları yapmaya başladı. Uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile bu yaz hayatını birleştirecek olan Ece’nin gelinliğini ünlü bir markaya hazırlattığı öğrenilirken Tuncer’inde Ece için kesinin ağzını açtığı öğrenildi.

DÜĞÜN TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece, bu kez gerçekten gelinlik giyecek! Düğün hediyesi dudak uçuklattı!

5 yıldır basketbolcu Buğrahan Tuncer ile birliktelik yaşayan, zaman zaman ise ayrılık haberleri ile gündeme gelen güzel oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz aylarda evlilik kararı aldıklarını açıklamıştı. “Yasak Elma sayesinde içimde gelinlik giyme hevesi kalmadı, her modelini dizide giydim” ifadelerini kullanarak duruma esprili bir şekilde yaklaşan Ece, evlenecekleri tarihi de açıkladı. Tuncer- Ece çifti 20 Haziran tarihinde dünya evine girecek. Çiftin düğünü, Boğaz’da lüks bir otelde gerçekleşecek.

DÜĞÜN HEDİYESİ ŞAŞKINLIK YARATTI!

Daha önce ayrılık haberleri ile gündeme gelen ve yaptığı bir açıklamada “Ben sinirlenince fotoğrafları falan siliyorum, takipten çıkıyorum” ifadelerini kullanan Eda Ece, bugün bir haber ile daha gündeme geldi. Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt tarafından düzenlenen habere göre Buğrahan Tuncer, sevgilisi Eda Ece için kesenin ağzını açtı. Cankurt, Tuncer’in Eda Ece’ye düğün hediyesi olarak Bodrum’da değeri 30 milyon TL olan bir villa almış olduğunu belirtti.

Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece, bu kez gerçekten gelinlik giyecek! Düğün hediyesi dudak uçuklattı! ile ilgili etiketler Eda Ece Düğün
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.