Yasak Elma'nın yıldızı Biran Damla Yılmaz'ı yıkan ölüm

FOX TV'de izleyiciyle buluşan Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren oyuncu Biran Damla Yılmaz, dedesinden gelen acı haberle yıkıldı. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan 24 yaşındaki oyuncunun dedesi kaybetti.

Baraj dizisinin final yapması sonrasında yeni sezonda Yasak Elma’ya transfer olan oyuncu genç ve yetenekli oyuncu Biran Damla Yılmaz kötü günler geçiriyor. Geçtiğimiz haftalar içerisinde koronavirüse yakalanarak bir süre setlerden uzak kalan ancak daha sonrasında eski sağlığına kavuşup yeniden setlere geri dönen Yılmaz aldığı acı haberle yıkıldı.

DEDESİ ŞÜKRÜ ŞEN HAYATINI KAYBETTİ

Yasak Elma’nın Kumru’su Yılmaz’ın 76 yaşındaki dedesi Şükrü Şen’den gelen ölüm haberi kendisini derinden yaralarken oyuncunun bir süre daha dizi setlerinden uzak kalacağı belirtildi. Kısa süre önce koronavirüse yaklanan Biran Damla Yılmaz’ın dedesininde bir süredir hastanede tedavi altında olduğu ve koronavirüsten hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

 Biran Damla Yılmaz

BİRAN DAMLA YILMAZ KİMDİR?

28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Biran Damla Yılmaz, Neşe Erberk‘in sahibi olduğu Erberk Ajansı‘na kayıt olarak oyunculuk hayatına ilk adımını attı.

29 Haziran 2015 tarihinde ATV ekranlarında dizi severler ile buluşan ve yayınlandığı gün reyting rekorları kıran “Kırgın Çicekler” isimli dizide rol alarak kariyerine başladı. 2019 senesinde yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül‘ün oturduğu senaryosunu yine Mahsun Kırmızıgül’ün kaleme aldığı “Mucize 2 Aşk” isimli sinema filminde Mizgin karakterine hayat verdi.

Baraj dizisinin finalinin ardından ise Yasak Elma’da Kumru karakterini canlandırmaya başladı.

 

Yasak Elma'nın yıldızı Biran Damla Yılmaz'ı yıkan ölüm ile ilgili etiketler Yasak Elma Biran Damla Yılmaz Şükrü Şen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.