Yasak Elma'nın Halit'i Talat Bulut'un itirafı şaşırttı: Kirada oturuyorum

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Halit Argun karakteriyle oldukça sevilen 65 yaşındaki oyuncu Talat Bulut önceki günlerde City's Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülendi. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Bulut, fotoğraf isteklerini geri çevirmezken hala kirada oturduğunu da samimiyetle itiraf etti.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Halit karakterini canlandırdıktan sonra senaryo gereğince yapımdan ayrılmak durumunda kalan usta oyuncu Talat Bulut, geçtiğimiz günlerde City's Nişantaşı’nda görüntülendi.

Yasak Elma'nın Halit'i Talat Bulut'un itirafı şaşırttı: Kirada oturuyorum

Oldukça fit fiziği ile yaşına rağmen dinç olan Bulut, "Televizyonda düzgün fizik ve karizma geçerliliğini koruyor. Oyunculukla ilgili bir sorunum yok ama bunun yanında fiziğimizde koruyalım da belki bir kaç kuruş eder” sözlerini kullandı.

Yasak Elma'nın Halit'i Talat Bulut'un itirafı şaşırttı: Kirada oturuyorum

'HALA KİRADA OTURUYORUM'

Yıllardır hem sinema hem de dizi sektöründe oyunculuk yaptığını belirten Bulut, "Bu zamana kadar hiçbir yatırım yapmadım. Benim yatırımın kendi sağlığını korumak, kendi bedenini iyi bakmak. Bir kızım var Amerika'da eğitimi devam ediyor. Onun eğitimine yönelik harcamalar yapmak en büyük yatırım. Eğitim şart. Hala kirada oturuyorum" ifadelerine yer verdi.

Yasak Elma'nın Halit'i Talat Bulut'un itirafı şaşırttı: Kirada oturuyorum


'AMELİYAT OLDUM'

Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları yaşadığından da bahseden Bulut, "Evet, geçtiğimiz hafta bir ameliyat geçirdim. Kasıkta bir fıtık vardı o da bağırsaklar için risk taşıyordu o yüzden ameliyat oldum. Ayda bir kere kontrolüm olacak. Şu anda durumum gayet iyi." dedi.

 

Muğla’da evinde geçirdiği rahatsızlık sonrasında hastaneye kaldırılan Kadir İnanır’dan bahseden Takat Bulut, "Onu çok severim. Umarım biran önce iyileşir. Türk sineması için çok önemli bir isim. Ama maalesef onları da küstürüyoruz. Belki birkaç yıl sonra aynı şeyi banada yapacaklar. Çok üzücü. Kadir İnanır bir daha gelmez. Onun kıymetini çok iyi bilmek lazım" şeklinde konuştu.

Yasak Elma'nın Halit'i Talat Bulut'un itirafı şaşırttı: Kirada oturuyorum ile ilgili etiketler Yasak Elma Talat Bulut halit argun
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.