Yasak Elma son bölüm izleyicisini trolledi! Kabus gibi bir bölüm sonrası son sahne oh be dedirtti!

Fox Tv'nin en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma 103. son bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Dizinin yakın takipçilerinin gözlerine inanamadığı bir bölüm ekrana geldi. Yıldız'ın koma halinde gördüğü rüyalardan oluşan Yasak Elma son bölümde Şahika kendini hayır işlerine verirken, Çağatay nefret ettiği kadınla 5 yıl sonra evlendi.

Yasak Elma 103. son bölümüyle 22 Mart akşamı ekrana geldi. Eda Ece, Şevval Sam ve Erdal Özyağcılar'ında oyuncu kadrosunda olduğu FOX TV'nin en çok izlenen dizisi Yasak Elma son bölümüyle yine oh be dedirtti. Senaristlerin izleyici trollediği Yasak Elma son bölümü izleyenler koca bir bölümün Yıldız'ın rüyası olduğunu son sahneyi izlerken anladı.

YASAK ELMA İZLEYİCİSİNİ TROLLEDİ!

22 Mart akşamı FOX TV'de yeni bölümü ekrana gelen fenomen dizi Yasak Elma 103. son bölümüyle izleyiciyi hatta bütün ülkeyi trolledi. Bölümü başından sonuna izleyenler kabus gibi bir bölüm izlerken ne gördüğüne inandı ne de duyduğuna.

Yıldız' a sırılsıklam aşık olduğu için evlenen çapkınlar kralı çağatay'ın 5 yıl sonra nefret ettiği kadına nikâhı basması, yangın çıkardığı için hapse atılması gereken Cansu'nun kraliçe olduğu Yasak Elma 103. bölüm izleyenleri fena trolledi. izleynlerin şaşkınlıkla takip ettiği son bölümde Şahika'nın bile kendini hayır işlerine adadığı görüldü.

Yasak Elma 103. Bölüm | Dizihastasi.Com

KABUS GİBİ BÖLÜM!

Yasak Elma izleyenleri izledikleri son bölümle ters köşe oldu. Ancak bazı vatandaşlar, sosyal medyada Yasak Elma son bölümle ilgili dizinin senaristlerini eleştirdi. Koca bir bölümün Yıldız'ın rüyası çıkması izleyenleri hüsrana uğratırken senaristlerin tıkandığı ve bir haftayı bay geçtiği yönünde yorumlarda bulunuyor.

 

Yasak Elma son bölüm izleyicisini trolledi! Kabus gibi bir bölüm sonrası son sahne oh be dedirtti! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 103. bölüm yasak elma son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.