Yasak Elma Sezon Finali Bölümünde Ayrılacak Oyuncu İfşa Oldu! Konuk Oyuncu Geliyor!

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma 146. bölümyle sezon finali yapıyor. Nefes kesen sahnelerin olduğu Yasak Elma yeni bölümüne ünlü oyuncu konuk olarak katılıyor.

Entrika dolu dizilerin başında gelen Yasak Elme 5. sezonuna 146. bölümle ara veriyor. Dizinin yeni bölümü yine nefes kesen anlara sahne olacak. Yasak Elma sezon finalinde kıskançlık krizine giren Yıldız kendisini Ender ve Çağatay ile aynı arabada buluyor. Doğan'ın Çağatay'ı bitirme planları yapar ancak bu kez arabada Yıldız da vardır. Frenleri tutmayan arabadan bir kişi kurtulamayacak. Bu kişi şimdilik Berk Oktay'ın canlandırdığı Çağatay gibi görünüyor.

Yasak Elma 6. yeni sezonda olmayacak isim ise büyük ihtimalle Berk Oktay oluyor. Ancak geçtiğimiz günlerde "Çok yoruldum" paylaşımı yapan Şevval Sam da diziden ayrılacaklar arasında. Bu durum önümüdeki günlerde netlik kazanacak. Yapımcı Fatih Aksoy'un başrol oyuncularıyla görüşmesi bekleniyor. Yasak Elma Sezon Finali Bölümünde Ayrılacak Oyuncu İfşa Oldu! Konuk Oyuncu Geliyor!

YASAK ELMA SEZON FİNALİNE ÜNLÜ OYUNCU GELİYOR!

Yasak Elma 146. bölümüyle sezon finali yapıyor. İnci Pars Özgürgün dizinin sezon finali bölümüne konuk oluyor. Oyunculuk kariyerine bebek arası veren Özgürgün, böylece Yasak Elma’yla mesleğine dönüş yapmış olacak.

Yasak Elma Sezon Finali Bölümünde Ayrılacak Oyuncu İfşa Oldu! Konuk Oyuncu Geliyor! ile ilgili etiketler yasak elma sezon finali Yasak Elma final Yasak Elma ifşa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.