Yasak Elma setinde 'taciz' gerginliği sürüyor!

Oyuncu Talat Bulut'un başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisinin setinde çalışan kostüm sorumlusu Özge Ş'yi taciz ettiği iddia edilmişti. Ancak savcılık takipsizlik kararı vermişti. Dizide Bulut'un kızını canlandıran Ayşegül Çınar, katıldığı bir programda yaşanan taciz olayına inanmadığını söyledi.

Adı rol aldığı 'Yasak Elma' dizisinin kostüm asistanı Özge Ş.'yi taciz ettiği yönünde iddialarıyla gündeme gelmişti. Dizide Bulut'un kızını oynayan Ayşegül Çınar katıldığı 2. Sayfa programında yaşanan taciz olayına inanmadığına Bulut ile sürekli birlikte olduğunu söyledi.

"ÖZGE'NİN BÖYLE BİR ŞEY YAPABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMEDİK"

Taciz olayının takipsizlikle sonuçlanmasının ardından Yasak Elma setine geri dönen Talat Bulut'un, kostüm asistanı Özge Ş. ile yaşadığı olay hakkında konuşan genç oyuncu Ayşegül Çınar, "Özgeyi çok iyi tanımıyorum. Beni de birkaç kez giydirmişti. Zaten 1-2 haftadır sette çalışıyordu, şu an bizde devam etmiyor. Çok şeker bir kızdı böyle bir şey yapabileceğiniz düşünmedik." dedi.

Yasak Elma setinde 'taciz' gerginliği sürüyor!

"TALAT ABİYİ TANIDIĞIM İÇİN OLAYA PEK İNANMADIM"

Taciz olayına inanmadığını belirten Çınar,  "Böyle bir şey olsa kesinlikle hissederdim. Olmuş diye sorarsanız bence olmamıştır biz hepimiz oradaydık. Benim tanıdığım kadarıyla böyle bir şey yok ve olay yargılanarak bitti. Biz sezon finalinin son sahnesini çekene kadar bu konu hiç geçmedi. Neden bu konu o gün çıkmadı da 6 gün sonra olay ortaya çıktı bende bunu anlamıyorum." ifadelerini kullandı.

 "ŞEVVAL SAM SAHNE DIŞINDA KONUŞMUYOR"

Sette herkesin Talat Bulut ile samimi olduğunu belirten genç oyuncu,  "Şevval Sam set dışında konuşmuyor. Herkes bir karavandaydı ancak şu an Talat Bulut'un özel karavanı var. Onlar profesyonel olduğu için sahnelerde bir değişiklik olmuyor, çok güzel oynuyorlar." diye konuştu.

Yasak Elma setinde 'taciz' gerginliği sürüyor! ile ilgili etiketler Talat Bulut Şevval Sam Yasak Elma Taciz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.