Yasak Elma Dizisinin Şeytan Karakteri Veda Ediyor! Ünlü Oyuncu Sezon Sonu Ayrılıyor

Rekortmen dizi Yasak Elma 142. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları reytinglerin zirvesine yerleşen dizinin yeni bölüm fragmanında dizinin şeytan karakterinin vedaya hazırlandığı görüldü. İşte Yasak Elma'dan ayrılan oyuncu ve detaylar haberimizde.

Her bölümü ile bir başka heyecan ve aksiyon yaşatan Yasak Elma 141. bölümüyle esti geçti. Doğan ve Yıldız'ın evliliklerinin sürekli sallantıda olması ve Asuman'ın kırdığı potlarla Yıldız'ı küçük düşürmesi izleyicinin de artık sabrını taşırdı. Ancak gelen son haberlere göre Yasak Elma dizisinin şeytan karakteri diziye veda ediyor. Yasak Elma Dizisinin Şeytan Karakteri Veda Ediyor! Ünlü Oyuncu Sezon Sonu Ayrılıyor.

Çağatay'ın Yasak Elma'dana ayrılacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Berk Oktay'ın canlandırdığı Çağatay'ın yaptığı onca kötülüğün karşılığını alması ve dizinin yeni bölümünde bir kaza geçirmesi Yasak Elma izleyicisine derin bir oh çektirtti.

Yasak Elma Dizisinin Şeytan Karakteri Veda Ediyor! Ünlü Oyuncu Sezon Sonu Ayrılıyor

Berk Oktay Yasak Elma'ya Veda Ediyor!

Başrollerinde Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Şevval Sam ve Berk Oktay'ın olduğu Yasak Elma sezon finali öncesi ünlü oyuncunun vedasıyla yerle bir oluyor. Çağatay karakteriyle iki sezondur Yasak Elma'da yer alan Berk Oktay dizinin bu sezon finalinde veda ediyor.

Yıldız ve Doğan ikilisinin Yasak Elma izleyicisinin gözbebeği çifti olduğu gerçeği gün geçtikçe belirginleşse de Çağatay ve Ekin'in şeytani planları bu ikilinin mutluluğuna gölge düşürmeye yetiyor. Yasak Elma senaristi de bu çağrılara kulak vermiş olacak ki dizinin yeni sezonunda Çağatay'ın ölümüne karar verdi.

Yasak Elma 142. bölümüyle Pazartesi akşamı Fox TV'de olacak.

Yasak Elma Dizisinin Şeytan Karakteri Veda Ediyor! Ünlü Oyuncu Sezon Sonu Ayrılıyor ile ilgili etiketler Yasak Elma Berk Oktay çağatay neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.