Yasak Elma Dizisine RTÜK'ten Görülmemiş Sansür! Bip Sesini Duyan Kahkahayı Bastı

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yasak Elma 148. bölümüyle ekrana geldi. Yasak Elma 5. sezonda da entrika ve heyecana devam ederlen dizinin yeni bölümünde meydana gelen bir olay izleyiciyi şoke etti.

Yasak Elma 148. bölümüyle yine bir ilke imza attı. Ancak bu ilk ne dizinin yapımcısından ne de Yasak Elma oyuncularından geldi. Dizinin son bölümüne RTÜK damga vurdu.

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Yasak Elma son bölümde yer alan bir sahnede uyguladığı sansür ile daha önce görülmemiş bir olaya imza attı.

AFİYET OLSUN REPLİĞİ SANSÜRLENDİ!

Yasak Elma son bölümde bir içki sahnesinde oyuncuların şarap içerken birbirlerine "afiyet olsun" dedikleri sahnede bip sesi duyuldu. Diziyi internetten takip edenler bunun bir sorun olduğunu düşünse de televizyondan takip edenler afiyet olsun repliğine uygulanan bu sansürü duydu.

Yasak Elma Dizisine RTÜK'ten Görülmemiş Sansür! Bip Sesini Duyan Kahkahayı Bastı

YASAK ELMA 148. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Doğan'ın hapisten çıkmasıyla Ender, Yıldız ve Handan endişeye kapılırlar. Doğan hapiste olduğu süreçte kendisine yapılanlar için herkese ama en çok da Yıldız'a bilenmiştir. Doğan'ın ilk hamlesi kızının velayetini almak için uğraşmak olacakken, beklenmedik bir ölüm, durumu daha da karışık hale getirir.

Yasak Elma Dizisine RTÜK'ten Görülmemiş Sansür! Bip Sesini Duyan Kahkahayı Bastı ile ilgili etiketler Yasak Elma RTÜK sansür
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.