Yasak Elma Dizisi Düştüğü Yerden Onunla Kalkacak! Ünlü Oyuncu İmzayı Attı, Geliyor

Entrika dolu hikayesiyle her Pazartesi akşamı ekranlara gelen Yasak Elma dizisi son zamanların en ilginç ve güçlü transferine imza attı. Son birkaç bölümdür düşen reytinglere ilaç gibi gelecek olan ünlü oyuncu dizinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Yasak Elma 5 sezon süren hikayesinde birçok kez yeni oyuncularla katkı yaptı ancak bu kez bambaşka bir oyuncu transferi geldi. Son olarak Son Yaz dizisi ile ekranlarda görünen Şebnem Dönmez Yasak Elma kadrosuna katıldı. Yasak Elma Dizisi Düştüğü Yerden Onunla Kalkacak! Ünlü Oyuncu İmzayı Attı, Geliyor

Kumru karakterinin annesi Handan Kılıç rolüyle Yasak Elma son bölümde görünen Şebnen Dönmez daha şimdiden ilgi çekti.

Şebnem Dönmez Yasak Elma'ya Yakıştı

Şebnem Dönmez'in dizinin oyuncu kadrosuna katılacağının açıklanması hayranlarını da mutlu etti. Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz'ın başrol oynadığı diziye çok yakışacağı düşünülen Şebnem Dönmez dizideki ilk bölümünde ilgi çekti.

Yasak Elma Dizisi Düştüğü Yerden Onunla Kalkacak! Ünlü Oyuncu İmzayı Attı, Geliyor

Handan Kılıç olarak diziye renk katacak olan oyuncu Yasak Elma yeni bölümde dengeleri değiştiriyor. Öte yandan Soyadının Kılıç olması da bir başka ayrıntı olarak dikkat çekti. Şöyle ki, dizide daha önce Talat Bulut'un canlandırdığı Halit karakterinin baş düşmanı olan Nadir Kılıç ile bir bağı olup olmadığı merak konusu oldu.

Yasak Elma yeni bölümü 7 Mart Pazartesi akşamı FOX TV ekranlarında olacak.

Yasak Elma Dizisi Düştüğü Yerden Onunla Kalkacak! Ünlü Oyuncu İmzayı Attı, Geliyor ile ilgili etiketler Yasak Elma Şebnem Dönmez handan kılıç kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.