Yasak Elma bu hafta neden yok? Yasak Elma 135. bölüm ne zaman?

Yasak Elma bu hafta neden yok sorusu gündemde. Pazartesi akşamlarında FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma yeni bölümünden izleyenleri üzen bir haber geldi. Peki ama Yasak Elma 135. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Yasak Elma 14 Mart bu akşam neden yok sorusuna cevap aranıyor. Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece’nin oynadığı Yasak Elma dizisinin yeni bölümünden sevenleri üzecek bir haber geldi. Her bölümünde entrika dolu sahnelerin yaşandığı Yasak Elma yeni bölümünün bu hafta Pazartesi akşamında yayınlanmayacağı kaydedildi.

Yasak Elma Bu Hafta Neden Yok?

Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece’nin oynadığı Yasak Elma 135. bölümü bu hafta 14 Mart Pazartesi akşamında yayınlanmayacak. 5. sezonunda ilgiyle izlenmeye devam eden Yasak Elma dizisinin yönetmeni Ece Erdek Koçoğlu’nun ikinci kez koronavirüse yakalanması herkesi korkuttu.

Yasak Elma bu hafta neden yok

Dizide ayrıca başrol oyuncularından Çağatay’a hayat veren Berk Oktay’ın da Covid-19’a yakalandığı belirtildi. Başarılı oyuncu önceki yıl sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy beraber bir kez daha koronavirüse yakalanmıştı.

Yasak Elma 135. Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Koronavirüs vakaları nedeniyle Yasak Elma dizisinin 135. yeni bölümünün gelecek hafta 21 Mart Pazartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanacağı kaydedildi.

Yasak Elma bu hafta neden yok? Yasak Elma 135. bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma neden yok yasak elma 135. bölüm yasak elma yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.