Yasak Elma 7.son bölüm izle! 8.fragman!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma büyük beğeni topluyor. Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu dizi hayranlıkla izleniyor. Bu akşam 7.bölümü izleyicilerle buluşuyor. Haftaya neler olduğu merak ediliyor. 30 Nisan'daki bölümde neler oldu? İşte Yasak Elma 7.son bölüm izle! 8.fragman.

Melis Civelek ve Zeynep Soyata'nın senaryosunu yazdıkları Yasak Elma pazartesi akşamları izleyicilerle buluşuyor. Fox Tv ekranlarında yayınlan dizi reyting yarışında birçok yapımı geçerek zirvenin sahipleri arasında yerini alıyor. İzleyicilerin ekranalra kilitlendiği dizinin son bölümünd yaşananlar merak ediliyor. 30 Nisan'daki bölümde neler oldu? İşte Yasak Elma 7.son bölüm izle! 8.fragmanı! Merak edilen sorunun cevabı detayları ile haberimizde...
Yasak Elma 7.son bölüm izle! 8.fragman!
 
 
Yasak Elma 7.bölüm izle!
 
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Ender Yıldız ve Zeynep’i bitirmek için her yolu deniyordur. Ender’in oyunlarının Alihan ve Zeynep’e sıçraması, Alihan ve Zeynep ilişkisini bir sınavdan geçirecektir. Halit ise Yıldız’la olamayacağı gerçeğini kabul edip, hayatına devam etme kararı alır. Halit’in bu kararı Yıldız için hayal kırıklığı olur. Ya baş koyduğu yolda ilerleyecek, ya da her şeyden vazgeçecektir...
 
YASAK ELMA KONUSU
 
Çekimleri İstanbul'da devam eden dizide; Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler.dız'ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender Yıldız'ı kocası Halit Argun'dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur.
 
Yıldız'ın hayatında bunlar olurken, Zeynep'in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep'in bilmediği şey ise Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.
 
6.BÖLÜM ÖZETİ
 
Ender Yıldız’ın Halit’in yanına geri döndüğünü görünce, bir kumpasa kurban gittiğini anlar ve Yıldız’ın gerçek yüzünü Halit’e göstermek için ant içer. Yıldız masumiyetini kullanarak Halit’i kazanmaya uğraşırken, Halit’in peşinde sadece Ender’in olmadığını anlayacaktır.
 
Alihan ise kendi hazırladığı oyunda yenilmenin acısını Zeynep’e sürpriz yaparak çıkarır. Alihan’ın beklenmedik hareketi Zeynep’in duygularını kontrol etmesini çok zorlaştıracaktır…
 
ONUR TUNA KİMDİR?
 
Onur Tuna, 16 Temmuz 1988 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Annesi tapu dairesinden emekli, babası matematik öğretmenidir. Bir abisi vardır. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Üniversitesi konservatuvarında Sanat Müziği ses eğitimi de aldı. Onur Tuna, ortaokul yıllarından itibaren lisanslı voleybol ve basketbol oynadı. Ortaokul ve lise yıllarında tiyatro oyunlarında yer almaya başladı. İzmir’de Üniversitede okurken 4 yıl profesyonel mankenlik yaptı. İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı.
 
Senaryosunu Mahsun Kırmızıgül’ün yazdığı 2011 yılında Atv’de oynamaya başlayan “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide Siraç Bakırcı karakterini canlandırırken, Fikret Kuşkan, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Menderes Samancılar ile birlikte rol aldı.
 
2014 yılında başrolleri Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’in paylaştığı “Bi Küçük Eylül Meselesi” adlı sinema filminde rol aldı. 23 Aralık 2014 tarihinde TRT ekranlarında yayınına başlayan ve ilk 9 bölümünün yönetmenliğini Kudret Sabancı’nın yaptığı Bir Osmanlı Polisiyesi olan “Filinta” adlı dizide Onur Tuna (Filinta Mustafa) karakterini canlandırırken; Mehmet Özgür (Kadı Gıyaseddin Hatemi), Damla Aslanalp “Lara Zaharyas”, Serhat Tutumluer (Boris Zaharyas), Naz Elmas (Azize), Yosi Mizrahi (Esad Paşa), Kayra Şenocak (Hasan), Bülent Alkış (Padişah) gibi isimler rol almıştır.
 
Sevilen oyuncu son olarak FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Yasak Elma dizisinde rol alacak.
 
Show TV'de yayınlanan Cesur Yürek dizisinde Ömer Korkmaz karakterini canlandırdı.
 
5.BÖLÜM ÖZETİ
Halit’in Yıldız’ı kafede Ender’in elinden kurtarması Ender’in tüm intikam oklarını Yıldız’a çevirmesine neden olur. Yıldız Ender’in yaptıklarını kendi lehine çevirmeye çalışırken, karşısına çıkan yeni bir rakiple baş etmek zorunda kalacaktır. 
Zeynep ve Alihan birbirlerine olan hislerini daha fazla gizleyemezler. Zeynep bir karar vermek zorundadır. Ya hislerini yaşayacak ya da korktuğu bu aşka hiç adım atmayacaktır..
 
4.BÖLÜMDE YAŞANANLAR
 
Ender sahip olduğu her şeyi kaybetmesinin ardından iyice hırçınlaşmıştır. Kendi düştüğü durumu eski dostlarından gizlemeye çalışırken tüm kapılar bir bir yüzüne kapanır. Yıldız eski iş yerine geri döner ama orası artık onun için güvenli değildir.Zeynep ise Alihan’dan kaçmaya çalıştıkça onu daha çok düşündüğünü ve onu içinde büyüttüğünü anlar.
 
Yasak Elma 8.bölüm fragmanı yayınlanmadı. Ama yayınlanınca sitemizde olacak.
 
Yasak Elma 7.son bölüm izle! 8.fragman! ile ilgili etiketler Yasak Elma 7bölüm izle 8.fragman
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.