Yasak Elma 102. son bölüm ile artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Yıldız komaya giriyor!

Fox TV'de bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle Yasak Elma'da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayabilir. 102. son bölümünde Yıldız ile Çağatay'ın çıkan yangın sonrası ölümden dönmesi izleyiciyi heyecanlandıracak. Yıldız ise bundan sonra tam 5 yıl komada kalacak. Dizinin gelecek sezonda da devam etmesi için böyle bir karar alındığı öğrenildi.

Yasak Elma izleyen izlemeyen herkes dizideki entrikalardan haberdar oluyor. Sürprizleri ve karmaşık ilişkileri ile takipçilerinin 5 sezondur severek izlediği Yasak Elma'da Eda Ece, Berk Oktay, Şevval Sam ve Nesrin Cevadzade gibi önemli isimler yer alıyor..

İnternet ve sosyal medyada yer alan bazı haberleri göre Cansu'nun geçtiğimiz bölümde taktığı yüzük kafaları karıştırmıştı. Nilperi Şahinkaya'nın Cansu karakteriyle döktürdüğü dizide izleyiciler Cansu'nun Çağatay ile evlendiğini düşünmüştü.

Yasak Elma 102. bölüm full izle! Yasak Elma 102. son bölüm tek parça,  kesintisiz izle!

Size önemli bir bilgi vermiş olalım: Evet, Cansu Çağatay ile evleniyor. 15 Mart 2021 Pazartesi akşamı Yasak Elma 102. son bölümde ise Çağatay ve Yıldız bir yangın soncu ölümden dönüyor. Ancak Yıldız bu durumdan kolay kolay kurtulamayacak. Dizide adeta bir zaman atlamasının yaşanacak. Yıldız'ın 5 yıl sonra komadan uyandığında ise göreceği şey Cansu ile Çağatay'ın evliliği ve Halit Can'ın Cansu'ya anne diye seslenmesi olacak.

 

Yasak Elma 102. son bölüm ile artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Yıldız komaya giriyor! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 102. bölüm tek parça yasak elma 102. son bölüm fukl
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.