Yasak aşkı ele veren detay ortaya çıktı! Hadise istedi, Reza Zarrab ödedi

Beyaz TV'de Bircan Bali ve Seren Serengil'in sunumuyla ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz programında, Ebru Gündeş'in 11 yıllık eski eşi Reza Zaarab ve şarkıcı Hadise ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Hadise'nin yıllar önce "Amerika'dan aldım" dediği bir takım elbisenin faturasının Reza Zarrab adına kesildiği öne sürüldü.

Geçtiğimiz aylarda Hadise'nin adı, O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğuna oturduğu dönemde yakın arkadaşı olduğu meslektaşı Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab ile yasak aşk iddialarına karışmıştı. Hatta iddiaya göre; Yasak aşk dedikodularından sonra Hadise'nin evlilik yolunda giden ilişkisi bitti. Oyuncu Kaan Yıldırım, sevgilisinin adı yasak aşk dedikodularına karışında ilişkisini noktaladı. Yasak aşk iddialarının ardından Ebru Gündeş'in ise sessiz kalması iddiaları güçlendirirken ikilinin 11 yıllık evliliği geçtiğimiz Nisan'da tek celsede sona ermişti.

hadise ebru gündeş o ses TÜRKİYE

 HADİSE'NİN ALTIĞI TAKIM ELBİSENİN ÜCRETİNİ REZA ZARRAB ÖDEDİ

Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali, programda Hadise'nin yıllar önce "Amerika'dan aldım" dediği takım elbisenin faturasının Reza Zarrab adına kesildiği öne sürererken, konuyu O Ses Türkiye jürisinden bir ismin de bildiğini iddia etti.

Bircan Bali canlı yayında şu ifadeleri kullandı; 'Hadise ile Reza Zarrab dedikodularının ilk nasıl çıktığını öğrendim. Hadise, O Ses Türkiye yarışmasında bir takım elbise giyiyor. Lady Gaga'nın da giydiği markadan bir takım giyiyor. Muhabirler, röportaj sırasında hoşluk olsun diye Hadise'ye o takımın çok güzel olduğunu söylüyorlar. Hadise röportajda 'Amerika'dan aldım' diyor. Bizim çocuklar o markanın gidip faturasını istiyorlar. Böyle bir hakları var. Faturada Reza Zarrab'ın ismi var. Fakat bunu jüri üyelerinden bir kişiye söylüyorlar. Ve onu bildiği halde jüri olan kişi de Hadise ile çalışmaya devam ediyor. Geçen yılki kadrodan bahsediyorum. Bu ilişkiyi bu faturayla beraber öğreniyor. Öğrendiği halde susuyor, hiçbir şey söylemiyor. İlişki ayyuka çıkınca da gözler bunu bilen kişiye de çevriliyor. Hala jüride devam ediyor. Olay takım elbiseden patlıyor. Kendi kendilerini yakıyorlar.' 

Seren Serengil ise porgramdaki partnerinin açıklamalarından sonra o kişinin Murat Boz ya da Beyazıt Öztürk olabileceğini söyledi.

O SES TÜRKİYE

 

 

 

 

Yasak aşkı ele veren detay ortaya çıktı! Hadise istedi, Reza Zarrab ödedi ile ilgili etiketler Hadise Reza Zarrab Bircan Bali Ebru Gündeş Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.