Yasağın kaldırılmasından sonra ikinci kaza

Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde kocasının araba kullanmayı öğrettiği bir kadın sürücü geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Cidde'de kocasının araba kullanmayı öğrettiği bir kadın sürücü, El Manar mahallesindeki bir beton bloğa çarptı. Kaza sonucu kadın sürücü hayatını kaybederken, eşi ise yaralandı.

Soruşturmacılara ifade veren eş, sahibi olduğu aracın ileriye doğru sarsılıp yolun kenarındaki beton bloklara doğru yöneldiğini ve kazanın beton bloklara çarparak olduğunu ifade etti.

Yaşanan üzücü olayla Suudi Arabistan'da ilk kez bir kadın sürücü yaşamını yitirmiş oldu.

Ülkede kadın sürücülerin araç kullanmasına kısa bir süre önce izin verilmişti. Bu yaşanan ülkedeki ikinci kaza oldu. Geçtiğimiz günlerde kadın bir sürücünün aracına bir kamyona çarpması sonucu ciddi şekilde yaralanmış ve araçtaki 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetmişti.

Yasağın kaldırılmasından sonra ikinci kaza ile ilgili etiketler kaza kadın sürücü Suudi arabistan cidde
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.