Yaroslav Rakitskiy, Medipol Başakşehir'e doğru... Ukraynalı stoper İstanbul'a geldi

FIFA'nın Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle zor durumda kalan futbolculara transfer izni tanımasıyla Türkiye'deki takımlar için de takviye fırsatı doğmuştu. Bu doğrultuda ilk resmi adım Başakşehir'den geldi. Turuncu-Lacivertliler, Zenit'in Ukraynalı stoperi Yaroslav Rakitskiy ile prensip anlaşmasına vardı.

Mediopol Başakşehir, Zenit'in Ukraynalı stoperi Yaroslav Rakitskiy ile prensip anlaşmasına vardı.

Fanatik'in haberine göre; FIFA'nın Rusya'da oynayan yabancı futbolculara transfer hakkı tanıması Başakşehir'i harekete geçirdi. Turuncu-Lacivertliler, tecrübeli stoperle her konuda anlaştı.

Bu sezon özellikle savunma bölgesinde problem yaşayan Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir, Yaroslav Rakitskiy transferinde büyük aşama kaydetti.

32 yaşındaki futbolcu transfer görüşmesi için İstanbul'a geldi.

FİKRET ORMAN ÇOK İSTEMİŞTİ

Ukrayna'da Shakhtar Donetsk forması giydiği dönem Beşiktaş'ın da gündemine gelen yıldız isim dönemin Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın çok istediği bir isimdi.

Shakhtar'ın istediği astronomik bonservis bedeli nedeniyle transfer gerçekleşmemiş ve Siyah-Beyazlılar da rotayı Dinamo Kiev'den Domagoj Vida'ya kırmıştı.

Rusya'nın Zenit kulübü Ocak 2019'da 10 milyon euro bonservis ödeyerek Yaroslav Rakitskiy'i kadrosuna katmıştı.

Yaroslav Rakitskiy, Medipol Başakşehir'e doğru... Ukraynalı stoper İstanbul'a geldi

Yaroslav Rakitskiy, Medipol Başakşehir'e doğru... Ukraynalı stoper İstanbul'a geldi ile ilgili etiketler yaroslav rakitsky Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.